Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Witam
Przedłużyłem umowę z Vectra na kablówkę, telefon i TV. Dostałem też internet mobilny od Vectry. Samą kartę sim. Ponoć działa na nadajnika Playa. I teraz pytanie mam. Jaki dokupić do tego modem USB aby było optymalnie. Korzysta w ogóle ktoś z takiego internetu? Jak z tego jakością?
Mobilny internet mało mi potrzebny ale jak dali za darmo to trzeba wykorzystać. Na działce czy na wakacjach może się przydać. No i z tego co patrzyłem to przydałby się modem działający na UMTS 900. I teraz pytanie. Jaki najtańszy modem działający na tej częstotliwości.
Standardowa. Wzialem ta paczke za 99zl. TV pakiet najwyzszy, net 8/16, stacjonarny bez minut, plus internet mobilny 1GB na infrastrukturze Playa. Umowa na 2 lata.