• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #439934  autor: stanek39
 07 lis 2010, 13:50
mam pytanko, czy korzystał ktoś z routera NetGear MBRN3000 do podziału bezprzewodowego neta? chcę kupić ten router, mam obecnie edimax 3G-6200n ale mnie strasznie denerwuje bo rozłącza co chwilę połączenie i z tego co czytałem to nie tylko ja mam problem z nim.
Jeżeli ma ktoś NetGear MBRN3000 lub miał okazję testować proszę o opinie, szukałem na różnych stronach ale nigdzie żadnych opini użytjkowników nie znalazłem.

#442247  autor: f_crane
 20 lis 2010, 13:36
Jeśli masz zgodny modem to bierz śmiało, bo na pewno będzie lepiej działał od obecnego edimaxa. Mam teraz router od Netgeara, ale zwykły model pod kablówkę i sprawdza się bez zarzutu. Na forum wp widziałem wątek dotyczący tego modelu i ludzie go polecali.

----------------------------------------------------------
Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie — oto prawdziwa wiedza.

#442414  autor: kosaz
 21 lis 2010, 08:18
ogolnie routery netgara sa dobre sam uzywam 3 sztuk w roznych miejscach
bierz i sie nie stanawiaj

#442553  autor: Telefonero
 21 lis 2010, 19:58
ja też używam Netgeara, żadnych problemów :)

#459480  autor: f_crane
 13 lut 2011, 15:40
Ja w dalszym ciągu podtrzymuję swoje zdanie, mój Netgear jeszcze się sam nie powiesił przez tyle miesięcy :). Wytrzymuje nawet ściąganie GB danych przez torrenty, co jest miłym zaskoczeniem po ostatnim edimaxie. Wracając do tematu, ciekawe jak sprawdza się MBRN3000 z netem mobilnym od Playa, ma ktoś taką konfigurację?

----------------------------------------------------------
Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie — oto prawdziwa wiedza.