• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #443549  autor: matt90
 27 lis 2010, 15:05
jak mam skonfigurowac telefon zeby sie laczyl z intenetem przez GPRS? moja siec to 36i6 i tam kosztuje to 20gr a dzisiaj zainastalowalem mini opere i automatycznie wszedl do niej i zaplacilem za to 2zl... telefon to nokia x2

#443797  autor: Spioszek
 28 lis 2010, 23:45
skoro nie masz żadnego pakietu na neta, to nic dziwnego że wejście chwilke na opere mini i 2zł z konta poszło:)..

Musisz kupić jakiś pakiet na neta.

#443848  autor: matt90
 29 lis 2010, 14:05
a bez pakietu zawsze bede tyle placil? pakiet mi sie troche nie oplaca bo zaplace 5zl/msc a nie wykorzystam go nawet.

#443917  autor: Spioszek
 30 lis 2010, 01:01
matt90 pisze:a bez pakietu zawsze bede tyle placil? pakiet mi sie troche nie oplaca bo zaplace 5zl/msc a nie wykorzystam go nawet.

Bez pakietu kosztuje 100KB - 20gr, a 100KB to jakieś 2-3 podstronny w operze mini tak średnio, ale wystarczy że strony więcej zajmują, albo korzysarz przez WAP tam 10KB kosztuje 20gr.

Więc sam widzisz chwila zabawy i pare złoty nie ma, lepiej za 5zł miesiąc mieć neta niż za chwile zabawy 2zł zapłacić, przynajmniej takie jest moje zdanie