• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #441115  autor: trus1991
 14 lis 2010, 11:55
Witam,

czy można coś więcej wyciągnąć od Orange przy przedłużaniu umowy na Freedom?
Bo to co jest dla przedłużających jest gorsze od tego co nowy dostaje na start.

Gdyż chciałbym przedłużyć umowę i nabyć w promocyjnej cenie jakiś router Wifi, albo otrzymać ten zestaw mobilnego, który dostaje klient który po raz pierwszy aktywuje OF

Nokia 3310 -----> Siemens MC60----> Motorola L7 -----> SE K550i -----> SE C902 ------> HTC Desire Z

#441136  autor: Vieslav
 14 lis 2010, 15:28
Nic więcej nie wyciągniesz. Modemu/rutera nie można dostać. Mobilnego też chyba nie, przynajmniej ja nie mogłem przedłużając w sierpniu. Za to dostałem promocje łączoną mimo, że mam abonament ~40zł na komórce. Oferta przedłużeniowa jest taka sama, jak dla nowych, przynajmniej cenowo.

#441149  autor: zolvio
 14 lis 2010, 17:25
Ja mam Freedom 256 + Nowy Orange Stacjonarny za 35 zł i przy przedłużeniu (aneksowanie) Freedoma dostałem rabat 9 zł (zamiast 34 będę płacił 25). Oczywiście lojalka na 2 lata. Przedłużałem w Salonie, przyszedłem z wydrukowaną ofertą "promocji Orange Freedom z telefonem" i dostałem co chciałem:

http://www.orange.pl/portal/map/map/int ... 2AoduCODIw

Chodzi o to, żeby te plusy nie przysłoniły wam minusów

#441150  autor: Vieslav
 14 lis 2010, 17:34
To jest właśnie promocja łączona.

#441178  autor: sosen
 14 lis 2010, 21:06
A nawet wiązana (bo tak to się dokładnie nazywa). Przedłużenie tylko i wyłączenie bez terminala. Zmienia się tylko abonament.

#441813  autor: Merafil
 18 lis 2010, 08:48
Czy klient, ktoremu konczy sie umowa, moze ja przedluzyc w ramach nowego cennika podanego w tym newsie --> LINK ?
Gdyby, ktorys z konsultantow Orange zajmujacych sie przedluzaniem umow na Orange Freedom czytalby tego posta to prosze o kontakt na PW. Z gory dzieki ;)

Obrazek