Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Chcę zawiesić linię telefoniczną (na jak najdłuższy okres czasu). Jaki jest tego koszt i czy mogę to zrobić telefonicznie? Nie mam u siebie biura obsługi TP w mojej miejscowości niestety. Telefon stacjonarny jest mi wyłącznie potrzebny do korzystania z Internetu u innego dostawcy. Abonamentu w TP i tego dostawcy nie chcę zmieniać na rzecz innego operatora alternatywnego. Telefonu nie używam do rozmów (ani rozmowy wychodzące czy przychodzące), więc po co mam płacić więcej skoro z niego nie korzystam, bo komórkowy abonament pre-paid mi taniej wychodzi. Czy mogę tę linię zawiesić np. na 50 lat jeśli mi taka opcja odpowiada? Żaden inny czas mi nie pasuje tylko to magiczne "50 lat".
Tak patrzę, że to Blue Line 9393 nie działa właśnie
Już się więcej nie zakocham, bo nie warto! Nigdy i to przenigdy! Żona w kiblu Ci narobi i . . . potem konto obrobi! Córka Twoja też się nie narobi . . .