• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #392051  autor: paskosz
 08 mar 2010, 19:24
A więc na początku chciałbym wszystkich powitać ponieważ jestem tutaj nowy . Mam taki problem jestem w trakcie podpisywania umowy z netia i na stronie statusu zamówienia coś takiego wyskoczyło dzisiaj Status zamówienia: BSA - Odpowiedź z TP S.A. nie OK i tu mój problem i pytanie zarazem do was czy mogę mieć internet czy umowa została przez tepse przyjęta . tyle z góry dziękuje a mam jeszcze jedno małe pytanko jak przy zamówieniu neti wybrałem elektroniczny obraz faktury to wszystkie faktury będą mi na emaila przychodziły czy do domu

pozdrawiam paskosz z góry dziękuje

#392063  autor: Xander99
 08 mar 2010, 20:14
Być może dane na oświadczeniu są niezgodne z tymi jakie posiada Telekomunikacja. Może zwykła literówka.

Jeśli wybrałeś EOF to na e-mail dostaniesz jedynie powiadomienie o wystawieniu faktury wraz z informacją o jej numerze, wartości i terminie płatności. W treści maila będzie też link do podglądu faktury na Netia On-line.

#392067  autor: szyman12
 08 mar 2010, 20:23
Wiesz - raczej nie jesteśmy wróżkami z Ezo TV i niewiemy jak to jest naprawdę (szczególnie, że statusy to on różne podaje). Jak to najlepiej sprawdzić? 0 801 802 803, formularz zapytania lub czekać na SMS-a.

#392087  autor: paskosz
 08 mar 2010, 21:25
dzięki jutro do nich za dzwonie a napisałem to dlatego poniewaz z botem nie mam zamiaru rozmawiać więc albo wypadało mi czekać do jutra albo tutaj napisać dzieki :D

#392135  autor: pawelus
 09 mar 2010, 09:00
paskosz swego czasu miałem takim sam status. Oznaczał on, że nie ma u mnie możliwości świadczenie danej usługi. Pozdrawiam

#392199  autor: paskosz
 09 mar 2010, 15:05
no dzwoniłem do nich i twoje słowa się potwierdziły nie moge mieć neti ale czemu przy zamówieniu przez internet koleś do mnie dzwonił i sprawdzał i powiedzial ze moge mieć internet nawet 8mb...

#392217  autor: simon.m
 09 mar 2010, 16:41
mówic można wiele, a jak przychodzi co do czego to czar pryska i jest rzeczywistosc

#404635  autor: paszczakowski
 13 maja 2010, 23:17
paskosz pisze:no dzwoniłem do nich i twoje słowa się potwierdziły nie moge mieć neti ale czemu przy zamówieniu przez internet koleś do mnie dzwonił i sprawdzał i powiedzial ze moge mieć internet nawet 8mb...
Netia juz nie takie kity pociskala...