• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #209291  autor: yellowfox
 03 sie 2007, 22:09
Za parę dni pojawi się oficjalnie oferta operatora WLR DRSA
która zawiera abonament w wysokości 35zł przy zobowiązaniu na 12 miesięcy lub 42zł na czas nieokreślony. Połączenia pomiędzy klientami operatora są zupełnie darmowe a pozostałe tańsze od tych proponowanych przez TP w planie 60 minut za darmo.

Dodatkowo cały czas mają abo za 48 zł z groszami z darmowymi rozmowami do wszystkich stacjonarnych krajowych a także ofertę preselekcji gdzie w ramach klientów DRSA połączenia są za darmo. Wszystkie ceny podane są na stronie natomiast cennik oferty abonamentowej za 35 zamieszczam tutaj
http://download.yousendit.com/F7ED4116260DB83C

Sam zamierzam skorzystać z ich oferty bo wydaje się atrakcyjna dlatego i z Wami dzielę się tą informacja

#209518  autor: Ryszard Lubicz
 04 sie 2007, 20:28
Ciekawe, ciekawe. Czy oni działają już we wszystkich strefach? Ja czekam na sytuację gdy na terenie całego kraju będzie działało kilka sieci na łączu tp. Energis dział a w całej Polsce ale rozmów nie oferują...A ja chcę mieć wszystko u jednego opa.

Grażynko wybacz...

#209972  autor: hainasz
 06 sie 2007, 21:51
Ano zgadza sie DRSA oferuje ciekawy abonamencik, to w ogóle ciekawa, amoim zdaniem najciekawsza firma z prefixem i abonamentem. Ceny bardzo ciekawe, wystarczy że cała paczką przerzucisz się na nich i nie dosć że rozmowy tańsze to między sobą w DRSA za absolutnie free. A jak nie zaoszczędzisz to zwrócą Ci za fakturę (!) Polecam.
Sam korzystam na ISDN z ich usług i mam usługę bez limitu.
Aha do tego hit za każdego poleconego dostajesz 50zł mniej na rachunku!

hainasz