U mnie Netia nie może świadczyć mi usługi Net24 ze względów technicznych - tak napisali w piśmie, a Neostrada chodzi bez problemu. Dziwne no nie

Bardzo dziwne ale to się niestety dosyć często zdaża-wina leży jak się wydaje po stronie TP. Chociaż czytając jakie problemy mają ludzie z Netią lub Multimo warto jeszcze się wstrzymać lub niestety założyć neostradę...Prometo pisze:gordo, wiem, że się opłaca.
U mnie Netia nie może świadczyć mi usługi Net24 ze względów technicznych - tak napisali w piśmie, a Neostrada chodzi bez problemu. Dziwne no nie
...masz jakieś konkretne problemy na myśli? chodzi Ci o to, że nie mogą sie doczekać Netii, czy nie są zadowoleni z samej usługi?Adami pisze:Bardzo dziwne ale to się niestety dosyć często zdaża-wina leży jak się wydaje po stronie TP. Chociaż czytając jakie problemy mają ludzie z Netią lub Multimo warto jeszcze się wstrzymać lub niestety założyć neostradę...Prometo pisze:gordo, wiem, że się opłaca.
Jedno i drugie rzecz jasnafornax pisze: ...masz jakieś konkretne problemy na myśli? chodzi Ci o to, że nie mogą sie doczekać Netii, czy nie są zadowoleni z samej usługi?
Hmm, nie wiem czy tu logiczne podejscie jest odpowiednie, nie jestem specjalistą.Prometo pisze:gordo, ale przecież w tej chwili korzystam z Neostrady bezproblemowo i myśląc logicznie Net24 też powinien chodzić bezproblemowo
To ze pracuja to niepodwazalneMistall pisze:heh, Netia ma jeden glowny problem, za duzo osob wyemigrowalo do niej naraz. wiekszosc narzekań na netie wiaze sie z opoznieniem w realizowaniu zamowienia itd, no, ale coz ci biedni ludzie moga poradzic na to, i tak ponoc mobilizuja wszystkie sily, nie jedza, nie pija, nie zyja tylko pracuuuja i pracuuuuja
Ciekawe też jakby powrócili to czy będą mieć jakieś promocjeamadeo pisze:ciekawym jest ilu powróci ponownie... ale jeszcze nie czas o tym pisać