• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#157570  autor: gordo
 27 lut 2007, 20:19
NO wlasnie, trzeba miec najnizsze abo od TP mimo wszystko. Ale jak sobie liczylem to nawet kupujac abo w netii i majac jednoczesnie w TP ten niski to i tak sie duzo bardziej opyla. Bierzemy za 25 'Twoje Darmowe Rozmowy - Wieczory i Weekendy' i jazda :]

#157577  autor: Prometo
 27 lut 2007, 20:35
gordo, wiem, że się opłaca.
U mnie Netia nie może świadczyć mi usługi Net24 ze względów technicznych - tak napisali w piśmie, a Neostrada chodzi bez problemu. Dziwne no nie :shock:

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#157594  autor: Adami
 27 lut 2007, 21:14
Prometo pisze:gordo, wiem, że się opłaca.
U mnie Netia nie może świadczyć mi usługi Net24 ze względów technicznych - tak napisali w piśmie, a Neostrada chodzi bez problemu. Dziwne no nie :shock:
Bardzo dziwne ale to się niestety dosyć często zdaża-wina leży jak się wydaje po stronie TP. Chociaż czytając jakie problemy mają ludzie z Netią lub Multimo warto jeszcze się wstrzymać lub niestety założyć neostradę...

#157631  autor: Prometo
 27 lut 2007, 22:31
Adami, dlatego jak nie daj Boże TP SA coś wymyśliła to będę walczył o Net24 w Netii albo zrobię cesję abonamentu telefonicznego w moim miejscu zamieszkania na inną osobę i wtedy wezmę Neostradę w promocji (ale na razie mam to co ci napisałem na PW) ;-)

Pozdrawiam - Prometo

#157677  autor: fornax
 28 lut 2007, 05:29
Adami pisze:
Prometo pisze:gordo, wiem, że się opłaca.
Bardzo dziwne ale to się niestety dosyć często zdaża-wina leży jak się wydaje po stronie TP. Chociaż czytając jakie problemy mają ludzie z Netią lub Multimo warto jeszcze się wstrzymać lub niestety założyć neostradę...
...masz jakieś konkretne problemy na myśli? chodzi Ci o to, że nie mogą sie doczekać Netii, czy nie są zadowoleni z samej usługi?

#157684  autor: Prometo
 28 lut 2007, 07:39
fornax, poczytaj mój post na pierwszej stronie tego tematu ;-)

Pozdrawiam - Prometo

#157713  autor: mistall
 28 lut 2007, 09:29
przeszkoda przed zainstalowaniem netii 24h rzeczywiscie moze lezec po stronie TP, bo jesli tylko tp spelnia wszystkie parametry to netia bez problemu sie wkreca, czasem sie zdaza, ze tepsa ma kable, przez ktore nie da sie osiagnac odpowiedniej przepustowosci. zatem nic tylko zalowac.

mistall

#157792  autor: gordo
 28 lut 2007, 15:19
a wiec blogoslawieni Ci, tkorzy maja dobre kable :) Mozna cieszyc sie bezproblemowo szybkim akcesem do netu i niewygorowaną ceną. Ja sie tak zastanawiam co ta biedna TP zamierza zrobić z taką rzeszą emigrantów?

#157912  autor: Prometo
 28 lut 2007, 20:16
gordo, ale przecież w tej chwili korzystam z Neostrady bezproblemowo i myśląc logicznie Net24 też powinien chodzić bezproblemowo :?:

Pozdrawiam - Prometo

#157926  autor: Adami
 28 lut 2007, 20:46
fornax pisze: ...masz jakieś konkretne problemy na myśli? chodzi Ci o to, że nie mogą sie doczekać Netii, czy nie są zadowoleni z samej usługi?
Jedno i drugie rzecz jasna :)
Kilka innych minusów np. multimo: miało być u mnie dostępne na koniec lutego a teraz na ich stronie zaktualizowali mapkę i wychodzi na koniec marca, kontakt na telefon o podwyższonej płatności, do tej pory podłączyli kilkadziesiąt osób i wszystko to co można przeczytać w necie. Reasumując fajna i poważna firma :lol:
Wygląda na to, że wszystkie firmy są siebie warte...

#158100  autor: mistall
 01 mar 2007, 11:44
heh, Netia ma jeden glowny problem, za duzo osob wyemigrowalo do niej naraz ;). wiekszosc narzekań na netie wiaze sie z opoznieniem w realizowaniu zamowienia itd, no, ale coz ci biedni ludzie moga poradzic na to, i tak ponoc mobilizuja wszystkie sily, nie jedza, nie pija, nie zyja tylko pracuuuja i pracuuuuja ;)

mistall

#158206  autor: gordo
 01 mar 2007, 16:15
Prometo pisze:gordo, ale przecież w tej chwili korzystam z Neostrady bezproblemowo i myśląc logicznie Net24 też powinien chodzić bezproblemowo :?:
Hmm, nie wiem czy tu logiczne podejscie jest odpowiednie, nie jestem specjalistą.
Mistall pisze:heh, Netia ma jeden glowny problem, za duzo osob wyemigrowalo do niej naraz ;) . wiekszosc narzekań na netie wiaze sie z opoznieniem w realizowaniu zamowienia itd, no, ale coz ci biedni ludzie moga poradzic na to, i tak ponoc mobilizuja wszystkie sily, nie jedza, nie pija, nie zyja tylko pracuuuja i pracuuuuja ;)
To ze pracuja to niepodwazalne :) dziwisz sie :) ? tyle tyisecy ludzi, trzeba sie starac i reobic wszystko by jak najwiecej przeszlo do nich. taka szansa niepredko pewnie sie powtorzy.

re

#159594  autor: amadeo
 06 mar 2007, 07:43
ciekawym jest ilu powróci ponownie... ale jeszcze nie czas o tym pisać :wink:

Obrazek

#159596  autor: Prometo
 06 mar 2007, 07:47
amadeo pisze:ciekawym jest ilu powróci ponownie... ale jeszcze nie czas o tym pisać
Ciekawe też jakby powrócili to czy będą mieć jakieś promocje :?:

Pozdrawiam - Prometo

re

#159597  autor: amadeo
 06 mar 2007, 07:48
jest to możliwe.... poczekamy zobaczymy :))

Obrazek