Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Witam
ulga internetowa dotyczy osoby ktora widnieje na fakturze z tp - czy mozna cos zrobiuc w sytuacji kiedy na fakturze widniej moja mama ( na nia był telefon wiec tak samo podlaczona była neo z tym ze Fa ja sobie opłacam) spotkałam sie z opinia ze mozna podisac aneks do umowy tak zebym ja tez widnała na fakturze czy to prawda? W tym roku zaczełam pracowac ale byłoby to onzak awilekiej naiwnosci gdybym miała nadzieje ze da sie cos załatwic w tej sprawie bym mogła sobie odliczyc za net? Moja mama na nieszczescie z tego nie moze skorzystac bo nie pracuje wiec wychodzi na to ze zadna z nas sobie nie odliczy tej ulgi...
Pozdrawiam
Towj imie i nazwisko, ponadto adres gdzie jest zainstaloway net musi byc taki sam jak twoj adres zamieszkania - ewentulanie rejestracji dzialalnosci gospodarczej.
Adres sie zgadza - tylko moje nazwisko nie figuruje na fakturze wiec nic z tego. Ale czy w takim razie zeby nie bylo problemu w przyszłym roku to mozna podpisac aneks bym widniała na fakturze? No tak moze lepiej zadzwonie W kazdym badz razie dzieki za odzew.
Ami pisze:Adres sie zgadza - tylko moje nazwisko nie figuruje na fakturze wiec nic z tego. Ale czy w takim razie zeby nie bylo problemu w przyszłym roku to mozna podpisac aneks bym widniała na fakturze? No tak moze lepiej zadzwonie W kazdym badz razie dzieki za odzew.
zadzwonić mozesz ale zmiany w fakturze moze przeprowadzic formalnie wlasciciel telefonu