• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#111651  autor: Vieslav
 06 paź 2006, 09:12
dial-up, jakieś tańsze np. poprzez nr dostępowy Polkomtelu, NOM-u czy alternatywnie Tele2...
Ewentualnie pakiety internetowe albo pakiet non-stop oczywiście w połączeniu z ISDN.

#112267  autor: Adam84
 08 paź 2006, 11:41
Z tego co wiem pakiet non stop zakończył swoją promocje i teraz miesięcznie kosztuje ok 230 zł brutto.Nawet przy połączeniu ISDN 2B+D z wykorzystaniem dwóch kanalow MOŻE miec prędkość 128 kb/s.Nie opłaca mu się.

Rób jak uważasz i uważaj jak robisz :)

#112319  autor: Vieslav
 08 paź 2006, 13:54
Rzeczywiście, już lepsze SDI. Ale przy pakietach internetowych lepsze ISDN od zwykłej linii. Sam jechałem na modemie jakieś pół roku to wiem jak to jest (prędkości rzędu 3 kB/s).
@mała, a nie ma koło ciebie przypadkiem innego operatora, np. Dialogu? Tam są przyzwoite ceny za nielimitowane połączenia dial-up...