Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
zoltan666 pisze:@sharky33
Po co zawiesiłeś telefon w Orange na rok wiedząc, ze chcesz się przenieść na Dropssa. Do Dropssa przechodzą raczej ci którzy chca płacic tylko za internet i nic więcej.
Gdybym wiedział że Netia działa jak "błyskawica"Mart87 pisze:Mi Orange przedłużyło umowę o 6 miesięcy więc korzystam tak jak dotychczas.
qcom pisze:Z przechodzeniem między operatorami stacjonarnymi zawsze jakieś dziwne akcje są i jedni drugim starają się utrudniać życie. Jak przenosiłem net+tel z netii do orange kazali m wysłać wypowiedzenie do netii tylko na tel a internetem oni się zajmą, kombinowali, dzwonili co chwile z jakimiś instrukcjami co mówić jakby z netii dzwonili itd, aż śmieszne to byloale jakoś udało im sie na czas przenieść numer. Mimo że miałem juz telefon i internet w orange jeszcze przez ponad rok przynajmniej raz w tygodniu ktoś dzwonił z orange żeby przejść do nich
Tak Netia jak i Orange, jedni drugich warci. Przy przenoszeniu trzeba ich po prostu przypilnować i dowiadywać się co jakiś czas jak wygląda aktualna sytuacja. Dziwne to ale prawdziwe.
no nie wiem czy jak wypowiesz umowę Orange to nie odepną kabli fizycznie od centrali i będzie Dropps-Klopssharky33 pisze: Teraz czeka mnie wypowiedzenie "zawieszonej" linii telefonicznej w Orange i przeniesienie numeru do VOIP... mam nadzieję że nie spowoduje to odłączenia internetu w Netii/Dropss...
Taa... jak przeniesie numer telefonu z orange to przyjdą, odetną kabel przy samym domu i zabiorąR.Mandano pisze:no nie wiem czy jak wypowiesz umowę Orange to nie odepną kabli fizycznie od centrali i będzie Dropps-Klopssharky33 pisze: Teraz czeka mnie wypowiedzenie "zawieszonej" linii telefonicznej w Orange i przeniesienie numeru do VOIP... mam nadzieję że nie spowoduje to odłączenia internetu w Netii/Dropss...