• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #111415  autor: Wsciekly
 04 paź 2006, 21:31
A więc tak interesuje mnie to czy w tym telefoniku filmy da się przewijać,czy Mp3 też da sie przewijać no i oczywiście ile mniej więcej trzyma wam bateria i czy da sie wyłączyć dzwięk aparatu przy robieniu zdjęcia.No i oczywiście czy da sie zmienić dzwięk smsa na swój własny bo na przykład w Se k750i nie da rady :(

Czy tak trudno jest zapoznać się z zasadmi tytułowania postów. Temat poprawiłem
Ostatnio zmieniony 04 paź 2006, 21:36 przez Wsciekly, łącznie zmieniany 1 raz.

Wsciekly

#111420  autor: przemek910
 04 paź 2006, 21:42
Wsciekly pisze:zy w tym telefoniku filmy da się przewijać
tak
Wsciekly pisze:czy Mp3 też da sie przewijać
tak
Wsciekly pisze:oczywiście ile mniej więcej trzyma wam bateria
2-3 dni
Wsciekly pisze:czy da sie wyłączyć dzwięk aparatu przy robieniu zdjęcia
w telefonach z ERY, nie.
Wsciekly pisze:No i oczywiście czy da sie zmienić dzwięk smsa na swój własny bo na przykład w Se k750i nie da rady
da, lecz on będzie trwał tylko 9 sek, nie zależnie od długości wgrane dzownka.
Wsciekly pisze:w Se k750i nie da rady
chodziło Ci zapewne o K700i ;)

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

re

#111471  autor: provocatorka
 05 paź 2006, 03:24
W modelu K wszystko 'TAK', w modelu D (ponoć go brakło) jest problem z tym dźwiękiem migawki faktycznie.
Bateria trzyma nawet 5 - 6 dni ale przy małym klikaniu. Przy zabawie faktycznie 3 - 4 dni :-D

#111478  autor: BKX
 05 paź 2006, 09:01
Ja dodam tylko tyle, że bateria w moim przypadku trzyma 3-4 dni, w tym czasie odbieram kilkanascie polaczen, tyle samo wykonuje i wysyłam do 100 sms'ów, aparat jak jest okazja, a odtwarzacz jak mam wolną chwile (czyli dość często) ;) Wszystko zalezy od używania aparatu (strasznie łyka baterie) i mp3 (szczerze, to bardzo mało zabiera)... ;)

#112671  autor: Wsciekly
 09 paź 2006, 19:09
Oki dziękuje wszystkim za pomoc teraz wiem ze warto kupić ten telefon :)

Wsciekly