Wiem, że może to głupio zabrzmi, ale nie lepiej było kupić W800 skoro tak bardzo chcesz go mieć? Przecież sprzedłabyś D750i dołożył troszke i już by był model taki jak chcesz... Druga sprawa, to tak bardzo się wstydzisz wyglądu D750??? Myśle, że takie kombinacje nie mają najmniejszego sensu. Co do obudowy, skoro jej nie wolno sciągać, to musza tam być jakieś plomby, bo producent mógłby się nie skapnąc, jeżeli ktoś ma wprawną reke do takich rzeczy... Odnosnie softu, to nie wiem czy to jest takie udogodnienie, przecież telefonu uzywamy zawsze, a mp3 playera tylko wtedy, gdy mamy ochote, więc teoretycznie uzywanie tego modelu jako samego odtwaracza troche mija sie z celem jego kupna... Ale rób jak chcesz, ja bym pozostał przy tym co masz, dokupił karte 1gb tak jak piszesz (do swojego bede mial na dniach) i nie martwił sie niczym, bo cały czas bedzie gwarancja, a to, że nie będzie wygladał jak W800 to nie wada, bo do najpiękniejszych tego modelu nie można zaliczyc (w przeciwienstwie do W810), do szpanowania tez sie nie nadaje, bo nie do takich rzeczy sa telefony

[EDIT]
Wracając jeszcze do kart, to SD nie pasują, Memory Stick Duo to typ kart do tego modelu jakbys nie zauwazyl...