• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.

#569607  autor: sa
 23 lip 2012, 01:24
Maniiiek napisał/a:
A tu się nie zgodzę. Kiedyś załatwiłem sobie 5L za 80zł. Oczywiście nie do celów spożywczych, lubię mieć wzrok. Mimo, że i tak prawie ślepy jestem
Ja myślę, bo ten do celów spożywczych to raczej 80za 1 l jak się ma farta i trafi,połówka za 40 schodzi,co najmniej...
No koleżanka kiedyś napiła się ,tak z centymetr na dnie słoika jej reakcja przekonała mnie żeby jednak nie spożywać tego bez wcześniejszego rozcięczenia...a smakowo jest strawny...jak czysta wyborowa 8)
Maniiiek napisał/a:
Częściej płukałem zęba bo z bólu wytrzymać nie mogłem a dentysta był nieobecny tydzień.
Dentosept A lub szałwia,albo jedno i drugie :wink: też działa, kurowałm tak zęba 2,5 m-ca potem dentystka mi go w 3 lawałkach wyjmowała i zdumiona była że tak długo wytrzymałam..Później też miałam podobny przypadek ,idę do dentysty a tam, zabrakło im kasy z kasy chorych czy też NFZ(chyba jeszcze to pierwsze było)i kazali czekać do początku następnego miesiąca,więc poszłam prywatnie ,a tam mi powiedziała że muszę pozbyć się najpierw opuchlizny i ropy inaczej nic z tego i dentosept A z szałwią zadziałał w pełni skutecznie..

#569620  autor: Maniiiek
 23 lip 2012, 08:24
Cholera... Akurat siedzę w stodole pomiędzy workami z szałwią a przed sobą mam pole tego zielska. I nawet o nim nie pomyślałem :roll: no ale kończmy ten off top bo nas jakiś mod wywali. Jak chcesz na PW odpisz.

B-brand - unikaj jeśli nie znasz prawdziwego producenta.

#590167  autor: user_delete26
 22 paź 2012, 08:37
Wszystkie te SE z tymi złączami to był złom, miałem K550 i mam jeszcze C901, ten sam problem od tylu lat, 3 miesiące użytku i już wszystko do wymiany, a zaznaczam że nic nadzwyczajnego z nimi nie robiłem. Dopiero w Androidzie poszli po rozum do głowy, i zrobili normalne wejście.

#590371  autor: sa
 23 paź 2012, 03:35
pietro90 napisał/a:
Dopiero w Androidzie poszli po rozum do głowy, i zrobili normalne wejście.
Nie dopiero, pierwszy ze zwykłych był o ile dobrze pamiętam spiro a potem cedar,a później kolejny szmelc na sagemowej platformie tj mix walkmen txt pro, i txt...Ale xperie to fakt chyba wszystkie od początku miały normalne wejścia(nie wiem jak pierwsze xperie z całej serii)no i o ile się nie mylę vivaz,i vivaz pro też miały normalne wejście na micro-usb i 3,5 jacka... W sumie to od 2010 SE zaczął robić fony z wejściami na microusb i 3,5 jackiem w standardzie..Serce tylko boli że ostatni SE na firmowej platformie był pierwszy i ostatni zarazem (Cedar) :( i nic nowego nie wydali już później na tej platformie z tymi wejściami...