• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #70051  autor: Rokko
 26 kwie 2006, 15:06
Planuje zakup Bluetootha do SE T 610, czy znacie jakiś ciekawy tani model, nie koniecznie firmowy.
Jeszcze jedno pytanie, czy to prawda, ze korzysta sie z takiego zestawu w telefonie bardzo szybko wyczerpuje sie bateria? dziekuje za rady i uwagi.

Zapoznaj się z zasadami edycji tematów, wymoderowano
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2006, 19:56 przez Rokko, łącznie zmieniany 1 raz.

#70057  autor: szczeka
 26 kwie 2006, 15:17
w k700i troche bluetooth zjada baterii, wiec w t610 pewnie tez.

ja uzywalem najtanszego z allegro (20zl) i nie bylo zadnych problemow, wiec sadze, ze nie ma co przeplacac ;)

#70060  autor: dziedziel
 26 kwie 2006, 15:25
Ja jak kilka lat temu miałem t610 to kozytałem z hbh 300 firym SE do najtanszych nie nalezy (do drogich tez nie, a mozna wyrwac na allegro okazyjne sztuki po 50-60zł) ale jest naprawde dobry, bateria mi trzymała w nim 4dni, jest prosty w obsłudze i nie meczy ucha. A co do bateri w t610 to tak szybciej sie rozładowuje bo musisz miec bluetooth właczone.
A co do nieorginalnych to niepolecam ci ich bo nigdy nie wiesz na jaki model natrafisz :? a gwarancji przewaznie brak.
Pozdrawiam....

i licze na pomogł :-D

Pozdrawiam Dziedziel

#70079  autor: szczeka
 26 kwie 2006, 15:43
z tymi nieoryginalnymi to moze masz racje, ale mozna trafic na dobry BT nieoryginalny za 20zl, wiec moze warto zaryzykowac? ja tak zrobilem i pieknie smigal z k700i, niestety nie pamietam, jakiej byl firmy, bo juz sprzedany razem z telefonem..

#78403  autor: akim
 06 cze 2006, 23:14
tak to prawda, jelsi amsz wlaczony bluetooth zjada Ci szybciej baterie ... gdyz urzadzenie ejst aktywne i ciagle pobeira potrzebna energie do dzialania :) ..... a w tym modelu niestety mozna albo wlaczyc albo nie .....
wiem ze w innych telefonach ejst opcja discovery , czyli bluetooth pobeira bardzo znikoma ilsoc energi a jelsi jest potrzbeny to tak jakby sie uruchamia i wtedy normalnei czerpie energie .... to cos jak twarde dyskiw kompie sie wylaczaja po penwymc zasie :]

jeśli coś Ci nie wychodzi ........ weź większy młotek