• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #64731  autor: BUA
 01 kwie 2006, 21:58
Czy ktos zna jakies triki zwiazane z telefonem SE K500i? Lubie odkrywac rozne nowe ulatwienia dostepu do telefonu :D a w ogole to mam jeszcze pytanie taki: bo mam juz moj K500i od ponad roku i na poczatku jak byl nowy nie szlo ustawiac nagran z dyktafonu jako dwonek a niedawno mogle tak zrobic, tylko ze pozniej tel poszedl do serwisu i cos tam nagrzebai i znowu nie idzie wiec czy ktos moze wie jak zrobic zeby znowu nagrania z dyktafonu mozna bylo ustawic jako dzwonek? no i ostatnie: czy mozna wylaczyc ten okropny dzwiek robienia zdjecia? wiem ze podczas rozmowy idzie ale to tylko wtedy bo pozniej znowu jest tak samo !! prosze piszcie!!!

Od Frasia: już drugi twój temat i znów źle piszesz tematy postów. Dostosuj się please.
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2006, 22:14 przez BUA, łącznie zmieniany 2 razy.

MOTOROLA (bardzo stara cegla...) --> ALCATEL OT Max db --> NOKIA 5100 --> NOKIA 3210 --> NOKIA 3410 --> SONY ERICSSON K500i --> SONY ERICSSON K750i :D:D

#64732  autor: l3p
 01 kwie 2006, 22:00
Jesli chodzi o ten dzwiek to nie da sie go wylaczyc. To jest moim zdaniem szczegolny zamiar producentow. Zeby nie robic np zdjec z ukrycia komus kto sobie tego nie zyczy.

#64738  autor: Frasio
 01 kwie 2006, 22:13
Po pierwsze: Klik!

Po drugie: ze sto razy o tym mówię
Prócz sposobu z rozmową można tylko kabelkiem usunąć plik o nazwie "camera sound", ale nie wiem czy nie traci się gwarancji.

Używaj opcji szukaj i nie pytaj się o to samo w dwóch tematach.

A do teamtu, to nie wiem czy o to chodzi, ale:
>*<<*<*
Wpisz powyższy kod w stanie czuwania, a potem wybierz opcję "Testy usług", przy czym:
> - to jest joy w prawo
< - joy w lewo
* - gwiazdka ;)