Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
zawsze trafi się wyjątek od regułyorson_dzi pisze:A z tym to różnie bywa.
Dziwne... Jakoś nie zauważyłem większej różnicy ze względu na typ budowyorson_dzi pisze:Slidery Samsunga jakoś gorzej radzą sobie z zasięgiem niż te o tradycyjnej budowie z tego co zauważyłem.
Przypadkiem byłem w Erze i trafiłem na znajomego, więc spytałem o możliwość włożenia karty do W995 i zasięg trzymał jak trzy inne telefony będące akurat pod ręką (LG KF600, KC910 i SE C510). Czyli ok połowy skali, bo takie są uroki centrów handlowychpiotr2802 pisze:Panowie, nie odbiegajmy od tematu [W995], bo zastanawiam się czy kupić ten telefon ???
W Samsungach jakoś nie ma równego poziomu zasięgu w ich modelach. W E250, D900i, G600 potrafiło być różnie. Ale już J700 zawsze dobrze trzymał. W i550 i U800 problemów też nie znalazłem. Ale głównie im starszy Samsung tym większe problemy z zasięgiem potrafi sprawić.vinc pisze:Dziwne... Jakoś nie zauważyłem większej różnicy ze względu na typ budowy
Jaki masz zasięg 3G czy gsm? Być może w Twojej okolicy masz trochę gorszy zasięg danego operatora? U mnie w domu w praktycznie każdym telefonie jest falowanie zasięgu w Orange (gsm). 3G w każdej sieci ciągle się zmienia oprócz co mnie trochę zdziwiło Play.pindurek pisze:Witam,mam SE w995 i niestety zasieg bardzo mi skacze.Czesto jest na 1 lub 2 kreskach.