Witam,
temet był już poruszany, ale trochę go odświeżę. Otóż mam problem z SE W810i- słabo słyszę rozmówcę
. Głośność podczas rozmowy jest ustawiona na max., tel. dzwoni normalnie, muzyka też gra ok. Myślałem, że to wina softu, więc zmieniłem (obecnie jest R4EA031), ale nie pomogło. Dograłem Toshare 1.8, ale dzięki niej tylko Walkman lepiej gra. W końcu kupiłem nowy głośnik z nadzieją na rozwiązanie problemu, a tu nic
Co jeszcze mogę zrobić? Słabo się znam na telefonach, ale w miarę możliwości większość rzeczy robie sam (komisy krzyćzą za zwykłą zmianę softu 40 zł
). Pomożecie?
Jak już wspomniałem temat był poruszany kilka razy. Przeszukałem wszystkie fora i nic... Na każdym piszą albo soft albo głośnik. Mam tylko nadzieję, że to nie coś z płytą główną...
temet był już poruszany, ale trochę go odświeżę. Otóż mam problem z SE W810i- słabo słyszę rozmówcę

Jak już wspomniałem temat był poruszany kilka razy. Przeszukałem wszystkie fora i nic... Na każdym piszą albo soft albo głośnik. Mam tylko nadzieję, że to nie coś z płytą główną...