• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #342550  autor: marcino94
 23 cze 2009, 23:16
Witam! Otóż mój kolega ma ten telefon i postanowił zdjąć z niego simlocka (kupiony w orange). Po zdjęciu simlocka telefon nie chciał się włączyć. SEUS i SEToll2 go wykrywa. Gdy podłączam go do ładowarki to świeci sie ta czerwona dioda od przycisku do włączania. Da rade coś z nim zrobić w domowych warunkach czy pozostaje serwis?

#342552  autor: orson_dzi
 23 cze 2009, 23:56
Nie wiem, czy to podobna sytuacja ale kumpel chciał ściągnąć w locka z K550i. Wymagało to jednak patchowania nieszczęsnego Cid-u 53. I też położył telefon. Zero reakcji na cokolwiek. Zrobiłem w nim wszystko od początku, zaczynając od wgrania softa i poszedł. Spróbuj, może pomoże.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)

#342557  autor: butterfly
 24 cze 2009, 00:14
Raczej padł na dobre i tylko serwis. Pomóc może wgranie eromu.

#345889  autor: marcino94
 11 lip 2009, 12:18
Spróbowałem wgrać od poczatku nowego softa, ale zaczeły wyskakiwac jakieś błędy i nie chciał sie wgrać. Postanowiłem to zrobić jeszcze raz, ale też nic. Za trzecim razem to samo było. No nic, trudno sie mówi chyba pozostał tylko serwis :wink: dzieki za pomoc :wink:

EDIT:
Jednak coś mnie tknęło i dzisiaj spróbwałem jeszcze raz wgrać softa i sie udało :D telefon działa, nawet szybciej niż wcześniej :wink: