• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #324346  autor: Jackedo1
 21 mar 2009, 18:44
Witam.

Niedawno mój tata zakupił telefon wymieniony w temacie i po jakimś czasie zauważył coś dziwnego. Otóż gdy w ustawieniach sieci w telefonie ma ustawione 3G i GSM to w czasie przemieszczania się między 3G,a GSM telefon przez długi okres czasu nie potrafi sie zalogować do sieci. Czym to jest spowodowane?? I czy należałoby oddać telefon do serwisu??

[scroll]W poszukiwaniu telefonu idealnego....[/scroll]

#324466  autor: yagi
 22 mar 2009, 09:29
Ja bym na poczatek zaktualizowal soft. Moze lepiej bedzie obslugiwal modul radiowy.

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)

#324569  autor: orson_dzi
 22 mar 2009, 15:37
Ten telefon ogólnie potrafi mieć problemy z zasięgiem. Wskaźnik często skacze jak szalony.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)

#326423  autor: Rambus
 30 mar 2009, 13:44
Rozumiem, że chodzi Ci o sytuację w której ginie zasięg 3G i telefon przechodzi na zasięg GSM. To w takim razie jest coś nie tak, bo u mnie zarówno na sofcie R1FA030 jak i R1FA035 nie było z tym najmniejszych problemów - telefon przechodzi niemal natychmiastowo.