• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #321454  autor: cin134
 06 mar 2009, 18:40
Witam

wczoraj postanowilem zalozyc sobie gg na komie . Slyszalem ze z Plusa nie placie sie za transmisje danych gg . dzisiaj odpalam gg na 4 min pozniej patrze na konto i stan konta zmalal mi o 5zl :shock: .wiec stad moje pytanie jak skonfigorowac w200i w plusie zeby nie placilo sie za transmisje danych??? dodam ze uzywam profilu internetowego wap_gprs

#322270  autor: ARKADIOS
 10 mar 2009, 23:00
Musisz wejść w ustawienia>ustawienia java i tam również zaznaczyć profil wap gprs, nie może to być profil internet.

www.mazurycudnatury.pl

#322452  autor: cin134
 11 mar 2009, 21:27
tez nic :/ a moze to wina GG?? bo jak wlaczam gg to wyskakuje mi pytanie "czy zezwolic aplikacjii na wysylanie do internetu?" jak nacisne tak to aplikacja sie wlacza i chodzi tak szybko jak by korzystala z internetu a nie z wap . juz brak mi pomyslow ustawilem jave , opcje trans. strum. , profile internetowe , na wap_gprs

moze jest jescze jakas inna mozliwosc ??

#346109  autor: 19gazda62
 12 lip 2009, 14:11
poprostu wykup sobie transfer 20 lub 50mb w plusie i korzystaj. taniej cie to wyjdzie niż bez niczego korzystanie. pozdroo