• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #288742  autor: lukasm2
 17 wrz 2008, 12:18
Kupilem to cudo, pierwszy raz mam symbiana no i juz mi sie srednio podoba, nic nie ma pod reka, wszystko pochowane, aby dostac sie do ksiazki telefonicznej to trzeba "pincet" ruchow zrobic aby zadzialalo, czy nie ma jakiejs nakladki programiku ktory by z tego telefonu robil cos przydatnego? Moze ktos ma doswiadczenie z ta sluchawka i ma jakies patenty?

#288753  autor: butterfly
 17 wrz 2008, 13:35
Polecam specjalistyczne forum o uiq3.eu. Znajdziesz tam mnóstwo modyfikacji, sporo lektury i zabawy przed Tobą. W jednym temacie tego nie idzie opisać.

#288997  autor: lukasm2
 18 wrz 2008, 21:01
butterfly pisze:Polecam specjalistyczne forum o uiq3.eu. Znajdziesz tam mnóstwo modyfikacji, sporo lektury i zabawy przed Tobą. W jednym temacie tego nie idzie opisać.
Halo
bawie sie tym sprzetem od 3 dni wyszedl jakis problem z ktorym sobie dac rady nie moge, chodzi o to ze dzis nagle przestalo identyfikowac mi rozmowce, tzn mam w ksiazce adresowej dany telefon ale jak ktos dzwoni z osob ktore mam w ksiazce to wylazi mi sam nr telefonu bez danych jakie mam w ksiazce. Z smsami to jescze wiekszy cyrk bo jak ktos napisze to dosc ze nie identyfikuje od kogo, oprocz numeru to jeszcze wiadomosc jest niekompletna? Co moglem pomieszac i gdzie to szukac?

#289002  autor: butterfly
 18 wrz 2008, 21:14
Tego to już nikt nie zgadnie. Pozostaje mi master reset telefonu.