• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.

#278245  autor: Xy
 19 lip 2008, 10:58
Memo Stick Micro 1GB tansze niz MicroSD? Ja bym tego na bank nie brał. Wole doplacic kilkanascie zlotych i miec w 100% pewnosc, ze kupilem oryginalną kartę. Taka podróba jeszcze telefon zniszczy czy cos... Jak to mawiają: Chytry traci dwa razy, a tanie mieso to psy jedza ;)

Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71

#278252  autor: Filip
 19 lip 2008, 11:24
Memory Stick Micro jest przecież droższe niż microSD :wink: W tej chwili microSD 1gb kosztuje na allegro już 3 złote więc to jest jednak sporo mniej niż 20 za gigową M2.
Dodatkowo na aukcji KLAUTELA masz przecież w zestawie czytnik a to też Ci podbija cenę.
Zresztą ten cały DystrybutorPL od niedawna na allegro sprzedaje ale póki co ma same pozytywy więc myślę że można u niego kupić,wiem też że niektóre karty na jego aukcjach były luzem i dlatego pewnie było trochę tańsze. Zresztą są sklepy tańsze i droższe,jedni biorą prosto od producenta inni wyciągają z jakiś zestawów z telefonów i to wszystko Ci się składa na takie różnice w cenie.