• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #264459  autor: celati
 02 maja 2008, 13:31
Mam SE W300i w MixPlus.
Telefon mi się blokuje przy przewijaniu listy odtwarzania, tzn. przesuwam ją w dół, a ona w pewnym momencie staje, i ruszy gwałtownie po kilku sekundach. Telefon równiez sam się resetuje, np. słycham muzyki, przyjdzie mi SMS, otwieram klapkę, i wyświetlacz jest wyłączony, po chwili się zapala, ale jest tylko białe światło, znowu gaśnie, znowy się zapala i na końcu si wreszcie włączy.
Takie rzeczy dzieją się kilka razy dziennie.
Czy moge oddać ten telafon na gwarancję, by wymienili mi soft, czy to bedzie odpłatnie?
Ostatnio zmieniony 02 maja 2008, 13:50 przez celati, łącznie zmieniany 1 raz.

#264463  autor: butterfly
 02 maja 2008, 13:52
Możesz oddać, będzie to bezpłatna naprawa [wgranie softu].
Jednakże możesz sam w SEUSie spróbować zaktualizować soft, usterka może zniknąć a nie będziesz musiał czekać na telefon. To też nie powoduje utraty gwarancji.
Następnym razem szukaj, bo podobne problemy były!
Zła nazwa tematu! Stosuj się do zasad! [poprawiłam]
Pozdrawiam Kowary ;]

#266933  autor: Leju_thc
 19 maja 2008, 19:51
Zgadzam sie z Butterfly, aktualizacja softu powinna pomoc, a jak nie to zawsze możesz go oddac do serwisu bo gwarancji przez aktualizacje nie tracisz

Nokia 5110->Nokia 3210->Nokia 3510->Nokia 3510i->Sony Ericsson k300i->Sony Ericsson k700i->Motorola v3->Sony Ericsson k750i->Nokia 6080->Sony Ericsson w950i->Motorola v3i + Sony Ericsson w910i->Nokia N95+4gb