• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #249298  autor: denis
 04 lut 2008, 12:04
witam! posiadam telefon SE k770i. mam problem, ponieważ operator uszczęśliwił mnie na siłę i wgrał mi kilka aplikacji, zdjęć i innych plików, których nie
chcę i nie zamierzam z nich korzystać. Niestety zajmują sporo pamięci. Kiedy próbuję coś usunąć nie mogę bo pliki te są chronione przed usuwaniem,
kopiowaniem itd. Czy istnieje jakiś program albo inny sposób, żeby się tego badziewia pozbyć?? Według mnie to nie fair, żebym nie mógł usuwać plików z
mojej własnej komórki. Proszę o pomoc.

#249307  autor: butterfly
 04 lut 2008, 13:21
Heh przecież to normalne jest, że operator umieszcza pliki od siebie. Poza tym co znaczy, że 'zajmują dużo miejsca' w czasach gdy telefon jest wyposażony w kartę pamięci? :wink:
Co do usunięcia to najprościej będzie wgrać niebrandowany soft, etlefon będzie szybciej chodził, ale równa się to z utratą gwaracji.