Witam.
Mam taki problem a zarazem pytanie.
Od niedawna mam miesięcznego SE W850i. Gdy go tylko dostałem do ręki zacząłem go konfigurować i ustawiać wg własnych potrzeb. Teraz zauważyłem, że górna część telefonu (nie wiem jak to się nazywa fachowo, ale ta co się wysuwa w górę
) po zsunięciu telefonu jest troszkę niżej części dolnej. To nie jest największy problem.. Najbardziej denerwuje mnie, gdy rozsunę telefon i wciskam na padzie tą kropkę w dół. Zanim wciśnie się ten przycisk to górna część telefonu musi lekko puknąć w tą dolną. Z tego co pamiętam to chyba tak aż nie było. Telefon wysuwałem z wyczuciem ale niestety koledzy jak się bawili to popychali górną część aż sama uderzyła i się zatrzymała. Nie wiem czy to właśnie oni tak nie załatwili mi fona
Teraz mam do Was kilka pytań:
1) Czy w SE W850i po zsunięciu telefonu górna część lekko wygina się w lewo i prawo i górę, dół czy dobrze przylegają do siebie połówki ??
2)Czy da się to jakoś rozebrać i popatrzyć bez większych kombinacji ??
3) Ma ktoś instrukcje jak ściągnąć obudowę z W850i? (chodzi o to, żeby zobaczyć do tych luzów między połówkami). Czy trzeba na coś szczególnie uważać przy demontażu ??
Pozdrawiam i proszę o pomoc
Mam taki problem a zarazem pytanie.
Od niedawna mam miesięcznego SE W850i. Gdy go tylko dostałem do ręki zacząłem go konfigurować i ustawiać wg własnych potrzeb. Teraz zauważyłem, że górna część telefonu (nie wiem jak to się nazywa fachowo, ale ta co się wysuwa w górę

Teraz mam do Was kilka pytań:
1) Czy w SE W850i po zsunięciu telefonu górna część lekko wygina się w lewo i prawo i górę, dół czy dobrze przylegają do siebie połówki ??
2)Czy da się to jakoś rozebrać i popatrzyć bez większych kombinacji ??
3) Ma ktoś instrukcje jak ściągnąć obudowę z W850i? (chodzi o to, żeby zobaczyć do tych luzów między połówkami). Czy trzeba na coś szczególnie uważać przy demontażu ??
Pozdrawiam i proszę o pomoc