• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #198433  autor: basiulenkaa
 02 lip 2007, 22:14
Heh jak wiadomo SE ma jedno uniwersalne wejście na ładowarkę, zestaw słuchawkowy i kabel usb.
Wie ktoś może lub próbował... Jak przerobić kabel od ładowarki i od zestawu stereo, żeby można było to podłączyć jednocześnie? O ile jest taka możliwość... Teraz trochę żałuję, że nie poczekałam miesiąca i wzięłabym w200i z minijack.
Dużo rozmawiam i boli mnie ręka od trzymania telefonu, gdy mam słabą baterię, a na głośnomówiący nie bardzo, bo za bardzo słychać. :]

Jak ktoś wie, to z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam. :)

...

#198476  autor: stanax
 03 lip 2007, 00:11
.
basiulenkaa pisze:Jak przerobić kabel od ładowarki i od zestawu stereo, żeby można było to podłączyć jednocześnie?
... skomplikowana przeróbka i raczej odradzam. Najprostszym wyjściem jest zakup ładowarki CST-75. Rozwiązanie może trochę kosztowne, ale definitywnie po problemie.

Obrazek
...to zdjęcie tej ładowarki i wtyku-przejściówki z niej...

Obrazek
...a to - jak wygląda spięta z wtykiem od słuchawek

W sprawie samych słuchawek polecam przeczytać ten temat:
http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=14649

Pozdrowionka :D

......można tez poszukać w którymś serwisie padniętą ładowarkę i poprosić o przylutowanie samego kabla z wtykiem do Twojej ładowarki - wtedy może ze dwie dychy
:sign9: Od 40(w komisie) do 70 złotych w sklepie internetowym SE (z igły) :sign9:
Ostatnio zmieniony 03 lip 2007, 12:08 przez stanax, łącznie zmieniany 4 razy.

#198593  autor: basiulenkaa
 03 lip 2007, 11:33
Qrde skoro drogie, to ja bym moze poczekała, aż motke kupię... A droga jest taka ładowarka?

[ Dodano: 2007-07-03, 11:57 ]
To koszt nowej ładowarki 70zł?
U mnie jest jeden serwis w mieście, w którym wątpię, żebym znalazła taką ładowarkę...
Mieszkam w małym miasteczku. ;P

...