• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #189970  autor: Bartek_k750i
 06 cze 2007, 21:33
Czy ktoś wie jak ustawić w k750i aby wyświetlał miejscowość?

Zapoznaj się z zasadami tytułowania postów.
Ostatnio zmieniony 07 cze 2007, 11:55 przez Bartek_k750i, łącznie zmieniany 1 raz.

#189973  autor: przemek910
 06 cze 2007, 21:52
Bartek_k750i pisze:Czy ktoś wie jak ustawić w k750i aby wyświetlał miejscowość?
a wiec: menu-> wiadomosci -> ustawienia -> inform. lokalne ->info. o stacji baz. -> włączone.
proste nie?

a jeszcze prostsze i szybsze byłoby poszukanie... Ponieważ jak włączyć CellInfo było opisane kilka razy!!

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#189991  autor: pyp
 06 cze 2007, 22:46
kin pisze:a jeszcze prostsze i szybsze byłoby poszukanie... Ponieważ jak włączyć CellInfo było opisane kilka razy!!
No własnie przed zakładaniem nowego postu lepiej poszukać... A tak na marginesie to Te informacje o stacji bazowej w sE są do kitu, raz się wyłączaja, raz włączają i tak bez końca. Ale ważne że są !!

Pozdrawiam - pYp

#190046  autor: kosaz
 07 cze 2007, 07:14
informacje o stacji bazowej w sE są do kitu, raz się wyłączaja, raz włączają i tak bez końca. Ale ważne że są
pyp, nie wiem jak jest w k750 ale u mnie w 510 jest wszystko ok nieginie mi cellinfo

#190057  autor: Filip
 07 cze 2007, 09:11
Ja tam powodów do narzekania też nie mam,po prostu się zmienia, co chwila a dokładniej to tak,ERA nazwa ulicy,ERA miejscowość,ERA Heyah.

#190154  autor: pyp
 07 cze 2007, 12:36
Gruby pisze:Ja tam powodów do narzekania też nie mam,po prostu się zmienia, co chwila a dokładniej to tak,ERA nazwa ulicy,ERA miejscowość,ERA Heyah.
No Era to ma bardzo dokłądne Call Info, plus mógłby wziąść przykład z Ery, wkońcu w wielu miejscowościach ma lepszyb zasieg i większą gestość BTS`ów, nie było by to problemem ale się nie chce...
kosaz pisze:nie wiem jak jest w k750 ale u mnie w 510 jest wszystko ok nieginie mi cellinfo
Ja mam K700i i włąsnie jest taka czapa... Mam właczona ta opcję i wogule nie mam napisu miejscowosci... Tylko jak gdzies pojade do innej miejscowości to na cgwile mi wskoczy nazwa i po chwili znika. Ehh :?

Pozdrawiam - pYp

#190245  autor: kosaz
 07 cze 2007, 16:17
pyp pisze:kosaz napisał/a:
nie wiem jak jest w k750 ale u mnie w 510 jest wszystko ok nieginie mi cellinfo

Ja mam K700i i włąsnie jest taka czapa... Mam właczona ta opcję i wogule nie mam napisu miejscowosci... Tylko jak gdzies pojade do innej miejscowości to na cgwile mi wskoczy nazwa i po chwili znika. Ehh
moze maqsz cos z softem albo cos z bts`ami danej lokalizacji
a jak jest na innych telefonach tez tak sie dzie e a na innych kartach sim ??
bo teza moze byc wina sima kiedys mialem tak w idei ale wymienilem karte <z musu kradziez fona> i bylo ok

#190304  autor: pyp
 07 cze 2007, 20:07
kosaz pisze:bo teza moze byc wina sima kiedys mialem tak w idei ale wymienilem karte <z musu kradziez fona> i bylo ok
Wina karty to nie bedzie bo na innych telach jest wszystko OK np. na Noki. a pozatym kartye wymianiałem 2 lata temu i jest w miare świeża.
kosaz pisze:moze maqsz cos z softem
Soft mam najnowszy, wgrywany przez SE
kosaz pisze:bts`ami danej lokalizacji
I to jest chyba klucz do wyjścia !!

Pozdrawiam - pYp