• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #177183  autor: Aries
 24 kwie 2007, 18:18
Witam!
Odnowiłem umowe z Orange i zakupiłem K800i jako że n73 juz wyszła a W850i jeszcze u nich nie ma (choć jak tylko podpłynie troche kaski to pewnie na niego zamienie).
Potrzebowałbym mapy warszawy, najlepiej ze wszystkimi bajerami typu kina, metro itp. Miałem coś takiego na złomensie ale było to same centrum a ja bym wolał całą warszawę i najlepiej okolice.
Przy okazji spytam z kąd moge ściągnąć soft do polepszenia jakości mp3.
A juz całkiem przy okazji zapytam: kiedyś na ulicy widziałem jak jakaś babka przeglądała na fonie rozkład jazdy autobusów i stwierdzilem że mi też by sie taki bajer przydał więc pytam: czy jest jakiś programik z rozkładem jazdy warszwskiego ztm z trasami, lub na jakiej stronie inetnetowej można to na komie obczaić?? z góry dzięx za help :D

#177293  autor: Pshemeq
 25 kwie 2007, 08:23
Mapke chyba gdzieś na domowym dysku mam... a co do rozkładu jazdy to powinienes wejsc na strone warszawskiej komunikacji, tam powinien być aktualny rozkład jazdy... (przynajmniej w Bydgosczy tak jest ^^)

Instalacja słownika poprawnej polszczyzny w FF nie boli... ^^

#177322  autor: szperacz87
 25 kwie 2007, 09:57
Rożne aplikacje z mapkami idzie znalejść w necie, choć trzeba sie trochę pomęczyć, jeśli chce sie je mieć bezpłatnie.
Co do rozkładu na komóre to przypuszczalnie chodzi o jazdy.net
Sam używam - świetna sprawa. (Widzę że od moich ostatnich odwiedzin na ich stronce wiele się zmieniło)

#177526  autor: Aries
 25 kwie 2007, 19:33
dzięki za pomoc, żeczywiście warszawska ztm też coś takiego ma ale nie www.ztm.waw.pl tylko wap.ztm.waw.pl :D
Jeszcze mam pytanie o ten soft polepszający walkmana i dalej prosze o link do jakiejś mapy, bo znalazłem tylko tą którą miałem na siemensie, czyli z samym centrum, która jest do bani :/
Peace