blade_ninja pisze:A czy mp3 są głośniejsze od tych z v3?
Nie miałem okazji porównać obu naraz ale oddzielnie tak. Grają porównywalnie.
blade_ninja pisze:A i jeszcze jedno odnośnie wyświetlacza.. Jak się sprawuje? Dobrze odzwierciedla kolory, czy są żywe? Ogólnie jaka jakość? Ładnie wyświetla zdjęcia?
Kolory są żywe i dobrze odwzorowane, wszystko jest wyraźne i nie mam wyświetlaczowi nic do zarzucenia, oprócz tego że mógłby mieć większą rozdzielczość
blade_ninja pisze:I czy telefon odtwarza mp4? I jakiej wielkości maksymalnie mogą być filmy (mb?). I jaka jest maksymalna rozdzielczość odtwarzanego klipu?
Odtwarza mp4 ale trzeba dobrze skonwertować filmik żeby się nie przycinał, dla porównania taki sam filmik wrzuciłem na Z300 i K750(W800) i na Samsungu chodzi idealnie a na W800 się przycina

A co do wielkości filmu to nie ma ograniczeń, jedynym ograniczeniem jest tylko wolna pamięć
blade_ninja pisze:I ilo metrowy bluetooth posiada? Nie ma problemów z wyszukiwaniem nowych urządzeń?
BT ma zasięg ok 10m. Urządzenia wyszukuje bez problemu.
blade_ninja pisze:I czy można słuchać muzyki (i dźwięku z filmów?) robiąc inne czynności, czyli funkcja ukrywania odtwarzacza i korzystania z innych funkcji telefonu przy włączonym mp3?
Tak, można zminimalizować odtwarzacz
blade_ninja pisze:Wielkię dzięki Matiz za wszystkie odp (+ of course)

Od tego jestem