• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #156953  autor: Chamilionair
 25 lut 2007, 18:52
Chcialbym sie poradzic jak usunac wszytkie sterowniki telefnu z komputera. Chodzi mi o to bym mogl je znow pokolei zaistalowac. Wczesniej mialem problemy z sterownikimi USB flash i postanowilem pozbyc sie ich i zaistalowac od nowa ale kreator niestey uruchomic znow sie nie chce. PRzypuszczam ze niewszytkie skaldniki zostaly usuniete.
PZdr i z gory dzieki

#156993  autor: MATIZ
 25 lut 2007, 19:57
A jaki masz windows? Na XP po podłączeniu kabla USB nie trzeba żadnych sterowników i telefon wykrywa jako dysk wymienny :wink:

#157018  autor: przemek910
 25 lut 2007, 21:06
Z moich obserwacji wynika że tzreba mieć zainstalowane ster. USB by XP wykrywał k/d750i jak dysk wymienny ;)

#157103  autor: Chamilionair
 26 lut 2007, 11:02
Źle sie zrozumielismy. Ze sterownikami dysku wymiennego nie ma problemu. Ale by w pelni uruchomic telefo na kompoterze trzeba cala liste sterownikow zaistalowac ktore istaluja sie automatycznie. Typu USB flash itp

Ja wlasnie mam taki problem ze odistalowalem pare ale niewiadomo jakich ktore teraz spwrotem nie moge wbic do kompa. I wpadlem na poysl by pozbyc sie wszelkich aplikacji d750i z kompotera ale w jaki sposb. PZdr