• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #144253  autor: Bartosz
 21 sty 2007, 20:05
Witam,

kupiłem a raczej dostałem od opa za podpisanie aneksu K800i (obecnie używam E60) i nie wiem czy warto sobie go zostawić :( stąd moje pytanie do posiadaczy tego modelu a mianowicie :
- jak jest z jego awaryjnością ? czy ma go ktoś dłużej niż 6 m-cy i nie miał z nim problemu ? wg ten dżojstik jest taki delikatny :-D boję sie że się szybko zepsuje ;]

Bo jak kiepsko to go sprzedam :mrgreen:

#144256  autor: przemek910
 21 sty 2007, 20:09
Nie sądzę by miał go ktoś dłużej niż 6 miesięcy na tym forum. Joysticki w nowych seriach już rzadziej się psują, no ale wszystko możliwe.

Jesli nie potrzebujesz aparatu, radia, mp3, umtsu w telefonie to go sprzedaj...

p.s. chętnie przyjmę :-D<joke> ;)

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#144436  autor: dechomenon
 22 sty 2007, 09:35
pracujesz na budowie, w ciężkich warunkach? jeśli nie to joy przy normalnym użytkowaniu...bez chamskiego wciskania, przy czyszczeniu powinien działac normalnie miałem juz 3 SE i w każdym joy działał bdb!

#144569  autor: yagi
 22 sty 2007, 16:53
Ja mam swojego od poczatku sierpnia i jestem zadowolony. Nie mialem z nim zadnych problemow. Joystick chodzi swietnie choc trzeba sie do niego przyzwyczaic - inny sposob trzymania telefonu niz we wczesniejszych SE ;)

Jedyna wizyta w serwisie byla po to zeby wgrac EROM R3A016 bo wczesniejszy byl wadliwy i telefony sie wieszaly z bialym ekranem - jedyna rada bylo wgranie nowego EROMu. Ja to zrobilem z przezornosci :)

Dziala szybko i bardzo sprawnie :) Zostaw sobie ten fonik...

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)