• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #142304  autor: hyhy
 17 sty 2007, 13:19
Czy ktos probowal tego oprogramowania i wie czy jest mozliwosc ustawienia dzwieku po odebraniu wiadomosci, zeby co jakis czas tel. przypominal o wiadomosci ktora ceka na przeczytanie?
Lub wie czego uzyc zeby tak bylo /:D

Wiem ze powtarzam pytanie ale nie znalazlem odpowiedzi:
Czy mozna cos zmienic w trybie oszczednosci, zarowno ZEGAR ktory tam jest, kolory, jak i moze to, zeby ten zegar byl nieruchomy np w jednym konkretnym miejscu a informacja o polaczeniach czy wiadomosciach jakos kolo siebie w jednym miejscu?

Ewentulnie czy da sie za pomoca czegokolwiek :D ustawic takie podreczne menu jak jest w telefonie ale zeby byla cyferka ile nieodebranych wiadomosci mamy(czy polaczen) a nie tylko kopertka ze jest jakas wiadomosc?
A link ktory podalem ktos sprawdzal na tym modelu?

I jeszcze zapraszam tutaj: http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=12280

O wlasnie, mozecie panstwo opisac jakies "myki" z ktorych korzystacie podczas obslugi telefonu, np jakies skroty klawiszowe ktore da sie ustawic czy sposob na emotikony zeby szybciej jakosc wejsc do okna z ich wyborem podczas pisania smsa. Czasem cos takiego istnieje a ludzie o tym nie wiedza:D

Dzieki i do zobaczenia za pare godzin :)

#142335  autor: gomez1982
 17 sty 2007, 14:02
hyhy pisze:Czy mozna cos zmienic w trybie oszczednosci, zarowno ZEGAR ktory tam jest, kolory, jak i moze to, zeby ten zegar byl nieruchomy np w jednym konkretnym miejscu a informacja o polaczeniach czy wiadomosciach jakos kolo siebie w jednym miejscu?
nie ma możliwości zmiany na taką o jakiej mówisz.Chyba że istnieje patch na to ale powstaje ich tyle że nie mam pojęcia ale raczej wątpię bo mi to co piszesz nie przeszkadza.
hyhy pisze:Ewentulnie czy da sie za pomoca czegokolwiek :D ustawic takie podreczne menu jak jest w telefonie ale zeby byla cyferka ile nieodebranych wiadomosci mamy(czy polaczen) a nie tylko kopertka ze jest jakas wiadomosc?
też takiej możliwości nie ma.Jak chciałeś kombinować z telefonem to trzeba było kupić coś z symbianem a nie k750i nie wymagaj od tego telefonu za dużo.Moim zdaniem i tak jest bardzo funkcjonalnym telefonem.

#142517  autor: rado85
 17 sty 2007, 20:09
no ja tez bym chcial miec przypominanie nieodebranej wiadomosci lub polaczenia tak jak mialem to w e398. No coz, trzeba bedzie sie przyzwyczaic. Zeby oszczedzac baterie moze wylaczyc zegar i przyciemnic wyswietlacz. Zegar bedzie sie pokazywal jak wcisniesz klawisz do zmiany glosnosci.

co do jak to napisałeś "myków" to jest inna sprawa. Ja mam telefon w Erze i oni zablokowali mi klawisz skrotow (ten nad Joyem) tylko od razu lacyz sie z Omnixem (internet). Za to jak wezme Joy`a w gore o wchodzi mi do tego Menu co powinno byc pod tamtym przyciskiem i tam mam skroty, mozna dodac lub usunac nieotrzebne. sa jeszcze takie skroty (ale ich nie uzywam) jak wcisnie sie menu i 6 to wchodzi do odtwarzacza muzyki. Poniewaz jest 12 ikonek w Menu a Twoich przysciskow w klawiaturze (od 1 do #) tez jest 12 to kazdy odpowiada jesdej ikonce. Pozdrawiam

"silniejszy ma zawsze rację"