Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Zainstaluj jedynie sterowniki USB. Po podłączeniu kabla USB będziesz miał okno "Dysk wymienny" po czym będziesz miał dostęp do niego poprzez Eksplorator Windows.kornel_15 pisze:Witam. Od Wczoraj mam SE k800i. Dzisiaj chciałem przerzucić sobie jakąś mużzena komorke. Niestety. Gdy wyszukuje telefon w PC Suite nie wykrywa mi żadnego!! W jakiej kolejności mam instalowac soft albo sterowniki?? prosze o pomoc!!
ale sterowniki USB od komorki?? jaka jest nazwa tych sterów??kin pisze:Zainstaluj jedynie sterowniki USB. Po podłączeniu kabla USB będziesz miał okno "Dysk wymienny" po czym będziesz miał dostęp do niego poprzez Eksplorator Windows.kornel_15 pisze:Witam. Od Wczoraj mam SE k800i. Dzisiaj chciałem przerzucić sobie jakąś mużzena komorke. Niestety. Gdy wyszukuje telefon w PC Suite nie wykrywa mi żadnego!! W jakiej kolejności mam instalowac soft albo sterowniki?? prosze o pomoc!!
Z SE zawsze tak jest.jacenty1812 pisze:Nie zawsze tak to działa jak opisał kin.
Ciekawe że gdy podłaczałem k600i to tak nie byłokin pisze:Z SE zawsze tak jest.jacenty1812 pisze:Nie zawsze tak to działa jak opisał kin.
1.Podpinam k800i do kompa za pomoca usbjacenty1812 pisze:Nie zawsze tak to działa jak opisał kin. Napisz dokładnie co sie dzieje jak podpinasz komórke do kompa
A podłączałeś przez oryginalny USB ,miałeś XP? (W Xp to standard)jacenty1812 pisze:kin napisał/a:
jacenty1812 napisał/a:
Nie zawsze tak to działa jak opisał kin.
Z SE zawsze tak jest.
Ciekawe że gdy podłaczałem k600i to tak nie było
teraz zrestartuj komputer, potem podepnij SE i poczekaj chwilę - ma pokazać się okno "dysk wymienny"kornel_15 pisze:Moja usb na pewno działa bo mam myszke na usb i chodzi
zrestartowałem-nic nowego, ale w Menadżerze urządzeń 2urządzenia nie mają zainstalowanych sterownikow:teraz zrestartuj komputer, potem podepnij SE i poczekaj chwilę - ma pokazać się okno "dysk wymienny"
Punkt 4: Jakie oprogramowanie?? PC Suite??jacenty1812 pisze:1.Usuń to co zainstalowałeś.
2. Podłacz komórek znowu do kompa.
3.Zamknij dymki które ci sie pokazuja z komunikatem "znaleziono nowy sprzęt"
4.Włóż płyte i zainstaluj oprogramowanie
5.Zrestartuj kompa ( oczywiście z podłączona komórką )
Jak to nie pomoże to pokombinuje inaczej.
Nie będzie działało oprogramowanie z płyty jeśli nie zainstalujesz sterowników1.Usuń to co zainstalowałeś.
4.Włóż płyte i zainstaluj opgramowanie
Użyj tego : ściagnij PC Suite 1.20.237.exe z strony : http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc= ... 5&esi=truekornel_15 pisze:Punkt 4: Jakie oprogramowanie?? PC Suite??jacenty1812 pisze:1.Usuń to co zainstalowałeś.
Po co ma ściągać skoro ma to samo na płycie?jacenty1812 pisze:kornel_15 napisał/a:
jacenty1812 napisał/a:
1.Usuń to co zainstalowałeś.
Punkt 4: Jakie oprogramowanie?? PC Suite??
Użyj tego : ściagnij PC Suite 1.20.237.exe z strony : http://www.sonyericsson.c...=33045&esi=true
Kin może bys tak pomógł a nie smiejesz sie z bokukin pisze:Nie będzie działało oprogramowanie z płyty jeśli nie zainstalujesz sterowników1.Usuń to co zainstalowałeś.
4.Włóż płyte i zainstaluj opgramowanie
nie wiem nie mam tej płyty, ale kornel nie sprawdzal jeszcze czy działa mu stara wersja, więc sciaganie nowej moze sie okazac nie potrzebnejacenty1812 pisze:Ale ta sama wersje ?