• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.

#220582  autor: remolinek69
 12 wrz 2007, 15:57
To wystające coś to antena a do smyczy są 2 dziurki tylnej klapce pod wejściem do ładowarki

#221707  autor: kowal107
 18 wrz 2007, 13:32
Ja też twierdzę że robienie anteny w tym miejscu byłoby bezsensem. Tak jak już gdzieś wcześniej pisałeś że można tego używać jako ,,stojaczek" żeby telefon sobie stał i żeby muzyczka głośniej grała- OK. Ale jak to by była antena to znaczy że jeżeli się porysze to nie wystarczy wymienić tylko obudowy tylko trzeba będzie wymienić od razu całą antenę co będzie już większym problemem. A opierając na tym telefon wiadomo że to się będzie rysać... nie ma rady. takie jest moje zdanie. Antena to raczej nie jest. Ale pewien to ja tego nie jestem.

[ Dodano: 2007-09-18, 13:45 ]
Proszę bardzo. http://plus.pl/oferta_indywidualna/plus ... 00i&id=159 W danych ogólnych telefonu pisze. Antena: wewnętrzna. Także wątpliwa sprawa żeby to było anteną.

Kowal