• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
  • Strona 2 z 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

#570  autor: Dragon
 30 sty 2005, 21:23
w tym telefonie wielozadaniowosc to chyba jego najwieskza zaleta, mozna w jednym momencie sluchac muzyki, wysylac IrDa i jeszcze psiac sms-a suepr rzecz

#741  autor: trorin
 04 lut 2005, 19:59
Bartosz, jak chcesz to sie możemy zamienić na Motorole e398. W niej wszystko dziala bez zarzutu, zwłascza BT. No i ma karty pamięci. Dostałem ją 10 stycznia i jest w stannie idealnym.

#747  autor: Dragon
 05 lut 2005, 11:00
:twisted: E398 jest troche mniej warty :P (chociaz sam telefon jest fajny i wolalbym go niz K700i)

#753  autor: WitekT
 05 lut 2005, 11:44
Ja jakoś za Motorolkami nie przepadam... Menu mi się nie podoba. Ale temu modelowi trzeba oddać jedno - jest świetnie i solidnie wykonany,

#774  autor: newbie
 05 lut 2005, 22:37
Witam wsyztskich-to pierwszy moj post na tym forum :D. Mam pytanie : ile wytrzymuje srednio bateria w tym telefonie? Wiem, ze producent podaje te informacje, ale wiadomo ze nie zawsze to jest prawda co napisza. ile dni Wam srednio trzyma bateria w tym telefonie?
No i 2 pytanie: jakiej jakosci sa zdjecia robione przez ten telefon(lepsze czy gorsze niz np. w siemensie cx65?) i jaka moze byc max. długosc filmow kreconych tym telefonem?
Patrze na k700i glownie pod katem porownan z siemensem cx65 i m65 (bo sie zastanawiam nad kupnem miedzy tymi 3 fonami)

#780  autor: Dragon
 06 lut 2005, 11:02
bierz K700i, to najlepszy tel w tym zestawieniu, nie jestem pewien, ale kumplowi wytrzymywal chyba 5 dni (normalnie korzysta z tel)

#782  autor: WitekT
 06 lut 2005, 11:54
Tak, bateria K700i jest całkiem ok - mnie trzymał ok. 3 dni, ale w tym czasie było sporo rozmów i GPRS @ BT.

#783  autor: Bartosz
 06 lut 2005, 12:25
trorin pisze:Bartosz, jak chcesz to sie możemy zamienić na Motorole e398. W niej wszystko dziala bez zarzutu, zwłascza BT. No i ma karty pamięci. Dostałem ją 10 stycznia i jest w stannie idealnym.
hmmm jakoś nie bardzo chciałbym mieć E398 ale jeszcze nad tym pomyślę
newbie pisze:Witam wsyztskich-to pierwszy moj post na tym forum :D. Mam pytanie : ile wytrzymuje srednio bateria w tym telefonie? Wiem, ze producent podaje te informacje, ale wiadomo ze nie zawsze to jest prawda co napisza. ile dni Wam srednio trzyma bateria w tym telefonie?
No i 2 pytanie: jakiej jakosci sa zdjecia robione przez ten telefon(lepsze czy gorsze niz np. w siemensie cx65?) i jaka moze byc max. długosc filmow kreconych tym telefonem?
Patrze na k700i glownie pod katem porownan z siemensem cx65 i m65 (bo sie zastanawiam nad kupnem miedzy tymi 3 fonami)
odp. 1 - bateria wytrzymuje z włączonym BT i GPRS i średnim czasie rozmów max 3 dni (bez BT i GPRS to czas dochodzi do 5 dni)
odp.2 - jakość zdjęć ?? może być inne robią dużo gorszej jakości a długość filmów ? spox 3 minuty i chyba jeszcze można kręcić

#785  autor: newbie
 06 lut 2005, 12:48
A co was najbardziej denerwuje w tym fonie? Jakie sa jego najwieksze mankamenty?

#788  autor: WitekT
 06 lut 2005, 12:57
Mnie denerwowała średnio wygodna klawiatura - zbyt twarda i mająca za małe klawisze. Reszta była ok.

#792  autor: Dragon
 06 lut 2005, 13:52
klawiatura ma zly ksztalt, przyciski powinny byc mniejsze i bardzije wypukle, mnie jeszcze denerwuje brak kart pamieci- te 41 mb to duzo, ale przy mp3 bardzo latwo zapelnic

#802  autor: newbie
 06 lut 2005, 16:40
Aha i jeszcze takie jedno pytanie (sorry ze Was tak troche nimi mecze :) ) : czy jest mozliwosc dokupienia jakiejs lepszej baterii do tego telefonu ? Jesli tak, to jak ona sie nazywa i czy jest duzo lepsza od standardowej ? I jaki bylby jej koszt mniej wiecej?

#839  autor: Kuba_3
 07 lut 2005, 14:15
A ja mam takie pytanie: kiedy w końcu będzie recenzja tego telefonu w serwisie? Bo miała być tydzień temu i do tej pory jej nie widać...

#845  autor: LucasDhala
 07 lut 2005, 21:35
Witam serdecznie. Ja rowniez jestem tutaj nowy :) Widze, ze przebywaja tu ludzie obeznani z tematem, wiec od razu zadam kilka pytan. Jesli sa glupie, przepraszam, jestem nowy w tym temacie :)
No wiec... szukalem , szukalem i nigdzie nei moge znalezc nowego software do k700i (chodzi mi o polski) mam dosc stara wersje (Choc nic mi sie dzieki bogu nie wiesza). Czy jest mozliwosc sflashowania telefoniku przez bluetooth (wlasnei anbylem adapterek). Niby mam nowy, mogli by to zrobic w serwisie jednak.. tu maly zonk. Dostalem go od rodzinki a oni... nie podbili gwarancji :( . Mam biala , nie podbita karte. Nie wiem czy moge sie wybrac do byle jakiego servisu SE i podbic ? Wtedy chyba jednak musze przedstawic dowod zakupu, prawda ? (Telefonik brany byl na abonament w Ideii)

#846  autor: Dragon
 07 lut 2005, 21:49
wedlug mnie zeby wgrac soft potrzebny jest specjalny kabel serwisowy (mzoe sie myle) a jesli chodzi o podbicie gwarancji to podbija ci tam gdzie kupiles

#848  autor: LucasDhala
 08 lut 2005, 00:28
Hmm.. tak wiem... tylko nie ja go kupilem i raczej nei bede jezdzil 400 km po to zeby podbic gwarancje.

Co do bluetooth i flsahowania, coz... myslalem, ze teoretycznie to to samo co kabel (transmisja calkiem niezla 1mbps). Teoretycznie, jak rzecz ma sie w praktyce... nie mam pojecia.

#849  autor: WitekT
 08 lut 2005, 00:50
Tu nie chodzi o transfer, ale o interfejs, przez który następuje flashowanie.

#850  autor: LucasDhala
 08 lut 2005, 01:32
Rozumiem, czyli w sumie pozostaje mi tylko flasowac w servisie a bluetooth to do zabawy (przegrywanie fotek / muzyki i obrazkow.

#856  autor: Dragon
 08 lut 2005, 15:45
dokladnie, a co do gwarancji jesli masz tam rodzine to moze wyslij im ta karte gwrancyjna poczta

#857  autor: LucasDhala
 08 lut 2005, 15:58
Chyba bede musial tak zrobic Dragon.
Nic, dziekuje za odpowiedzi panowie.
  • Strona 2 z 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
  • 1