• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
  • Strona 6 z 7
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

#32550  autor: Frasio
 29 lis 2005, 21:02
No jak mój K508i je odtwarza to czemu nie miałby K700i tego odtwarzać. ;)

Obrazek

#32553  autor: pawelek32
 29 lis 2005, 21:05
vavy chyba też odtwarza.
ja mam 34 piosenki i jest spoko :)

z poważaniem

#38552  autor: Neurotic
 28 gru 2005, 21:34
Przepraszam ale nie bijcie jak juz bylo to pytanie, ale co tu dozo ukrywac nie chcialo mi sie czytac tylu stron tego temtu (przynjamniej szczere :P) Czy da sie jakos zlikwidowac dzwiek robienia zdjecia i czy mozna jakos ustawic swoj dzwiek esemesa :D Mam fona z ery , a slyszalem ze Ci co barli w orange moga zmieniac to co napisalem :] To tylko plotka czy na prawde da sie to jakos zrobic?? Odpiszcie :twisted:

Obrazek

#38556  autor: daniel
 28 gru 2005, 21:42
Oczywiscie ze sie DA!
Wystarczy byc w posiadaniu kabla serwisowego, oraz odpowiedniego oprogramowania :)

Lights are blinding my eyes...

#43429  autor: damianopol
 10 sty 2006, 18:23
Owszem te niekture telefony tak mają, ale to jest tylko hcwestia oprogramowania!!!
to nic nie zalezy od tego ze kupiłeś ten telefon jeden z pierwszych!!
Osobiście rowniz miałem taki telefon ale ja na szczescie takij wady nie miałem, ale mam kumpla który tka wade miał i zlikwidował ja wgrwajac nowe oprogramowanie,a wiec radze ci abys poszedł do lebszego serwisu i to naprawił.
Mnie osobiście ten telefon znudził i go sprzedałem ponieważ był mi potrzebny lebszy ale nie miałem do niego zarzutów.
Ja bym tobie radził żebyś powrucił do samsunga
np d500 albo d 600
ale rownież do rewelacyjnej noki 6630

#43655  autor: dziedziel
 11 sty 2006, 15:42
Ja miałem telefon ten przez 1 misiac i wszystko byłow jak najlepszym pozatku. Ja go polecam, musiałes trafic na wyjatek od reguły
Pozdrawiam Łukasz

#50492  autor: Kerrinf
 01 lut 2006, 14:38
Ja bym chcial aby ktos mi podal te wadliwe softy. Chcem kupic ten telefon i nie wiem czy na jakis nowy wystarczy i jak bede kupywal uzywany zeby odrazu nie wiesc go do serwisu ze wzgledu na soft. Móglby mi ktos podac wersje softow w ktorych wystapuja zawieszki itp i w ktorych tego nie ma. Z gory thx.

#53060  autor: LizardKing
 10 lut 2006, 23:35
mam pewien problem, mam k700i miesiac i nadal nie moge byc zadowolony z jakosci zdjec. odzywam sie tutaj, bo widze, ze siedza tu ludzie w temacie. czy ktos majacy ten telefon takze ma zasniezone zdjecia? czy naprawde w nocy nie mozna zrobic dobrego zdjecia? w serwisie powiedzieli ze takie maja wychodzic. a mi nawet w dzien wychodza niezbyt ladne

#53089  autor: Frasio
 11 lut 2006, 08:00
Mi czasem wyjdą ładne, a czasem zaśnieżone.

Jakby to powiedzieć, mi to chodzi takimi "seriami"
Przez pewien czas jest seria zdjęć zaśnieżonych i nieostrych, a np. teraz mi ciągle ładne wychodzą ;)

Obrazek

#53243  autor: LizardKing
 11 lut 2006, 18:24
ale jak mam na zdjeciu jakis czarny element to jest zawsze zasniezony. zdjecia niestety nie sa zbyt ladnej jakosci. no i kiedy korzystac z trybu nocnego? kiedy go wlacze zdjecia sa koszmarne

#53251  autor: szczeka
 11 lut 2006, 19:04
witam,
mam prosbe do posiadaczy k700i ;)
czy moglibyscie wrzucic pare fotek robionych tym wlasnie fonem :)
chodzi mi o foty z bliska! nie z daleka, na ulicy itp...jakas fota z bliska, np. innego teelfonu, lub jakiegos malego przedmiotu :)
dzieki

#53281  autor: ariels
 11 lut 2006, 21:13
Słaba jakosc, bo fotka była robiona przy słabiutkim oswietleniu, w trybie nocnym.
Obrazek

#53287  autor: szczeka
 11 lut 2006, 21:26
dzieki :)
jak mozesz to wrzuc normalna, tzn. w rozdzielczosci 640x480 i przy normalnym swietle :-)

#53421  autor: ariels
 12 lut 2006, 10:37
Obrazek

#53440  autor: orB
 12 lut 2006, 11:25
@szczeka i wszyscy pozostali co sie pytali o zdjęcia
jakosc zdjęć pozostawia bardzo wiele do życzenia. Zdjęcia przy dobrym oświetleniu to każdy badziewny aparat dobrze zrobi. Zrobić dobre zdjęcie i bez dużych szumów w kiepskim oświetleniu to jest sztuka, niestety nieosiągalna dla telefonów sony ericsson. reasumując k700 ma mocno przeciętny aparat, m.in z tego powodu go sprzedałem. Nie rozumiem także polityki SE jak reklamowali go że ma super aparat o kamerze nie wspominając :? 100x lepsze zdjęcia robią motorole :)

#53471  autor: ariels
 12 lut 2006, 13:02
orB pisze:@szczeka i wszyscy pozostali co sie pytali o zdjęcia
jakosc zdjęć pozostawia bardzo wiele do życzenia. Zdjęcia przy dobrym oświetleniu to każdy badziewny aparat dobrze zrobi. Zrobić dobre zdjęcie i bez dużych szumów w kiepskim oświetleniu to jest sztuka, niestety nieosiągalna dla telefonów sony ericsson. reasumując k700 ma mocno przeciętny aparat, m.in z tego powodu go sprzedałem. Nie rozumiem także polityki SE jak reklamowali go że ma super aparat o kamerze nie wspominając :? 100x lepsze zdjęcia robią motorole :)
O jakie motorole Ci chodi? Mój kolega ma V500 i robi beznadziejne fotki, duzo gorsze niz mój SE. Fakt w SE te aparaty moze nie sa takie jakie bysmy chieli, ale wkoncu to tylko telefon, jak chcesz miec swietne fotki to musisz se kupic cyfrówke. Takie jest moje zdanie co do aparatów w telefonach, a czykolwiek w moim K700i wmiare mnie satysfakcjonuje, tylko te szumy przy słabym oswietleniu :?

#53500  autor: orB
 12 lut 2006, 14:04
ariels pisze:O jakie motorole Ci chodi? Mój kolega ma V500 i robi beznadziejne fotki, duzo gorsze niz mój SE. Fakt w SE te aparaty moze nie sa takie jakie bysmy chieli, ale wkoncu to tylko telefon, jak chcesz miec swietne fotki to musisz se kupic cyfrówke. Takie jest moje zdanie co do aparatów w telefonach, a czykolwiek w moim K700i wmiare mnie satysfakcjonuje, tylko te szumy przy słabym oswietleniu :?
Może nie wszystkie motorole, sugerowałem się przede wszystkim motorolą c975, chociaż bardziej miałem na myśli to, że żadna motorola nie ma problemów z trybem nocnym. W k700 mamy zaledwie jego namiastkę :wink: nie wiem jak Ty, ale ja nie noszę wszędzie ze sobą cyfrówki i dlatego właśnie zależy mi na (w miarę) przyzwoitym aparacie w telefonie.

#53513  autor: ariels
 12 lut 2006, 14:44
Z "flashem" nawet po omacku zrobie fotke na której cos widac. Przy jasnym swietle fotki mie dosc satysfakcjonuja. Fakt ze telefon tak zachwalany ze robi znakomite fotki troche mnie rozczarował, ale nie jest najgorzej.

#53520  autor: orB
 12 lut 2006, 15:10
Zgadza się. Ale poza fotkami i baterią telefon jest supcio, jest masa softu na niego, niedawno katowałem nawet emulator pegasusa na k700 :mrgreen:

#53539  autor: szczeka
 12 lut 2006, 16:05
dzieki ariels za ta fote.
fota nie jest najgorsza, ale jakas super tez niestety nie jest..
  • Strona 6 z 7
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6