• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
  • Strona 7 z 7
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

#53987  autor: LizardKing
 14 lut 2006, 22:00
jestem rozczarowany tym telefonem, niestety dalem sie nabrac na reklame, ale teraz jestem ostrozniejszy, po pierwsze: przegladam to forum.

#55888  autor: t0bi
 23 lut 2006, 23:36
czy da sie w k700i puścić radio "na głośnik" ? i czy radio przerywa ?

#55889  autor: orB
 23 lut 2006, 23:59
można puścić na głośnik
to nie jest radio internetowe i nie przerywa :mrgreen:

#55904  autor: Rogal
 24 lut 2006, 02:29
orB pisze:można puścić na głośnik
Interesuje się SE :-D i nawet nie wiedziałem że można słuchać radia przez głośnik :shock: :shock: zawsze myślałem że można go tylko słuchać przez słuchawki :shock: :shock:

#55908  autor: Frasio
 24 lut 2006, 07:34
Rogal pisze:
Interesuje się SE :-D i nawet nie wiedziałem że można słuchać radia przez głośnik :shock: :shock: zawsze myślałem że można go tylko słuchać przez słuchawki :shock: :shock:
Tak się interesujesz SE, widać że masz wiedzę, ale tylko teoretyczną. ;)

Obrazek

#55993  autor: Rogal
 24 lut 2006, 14:52
Frasio pisze:
Rogal pisze:
Tak się interesujesz SE, widać że masz wiedzę, ale tylko teoretyczną. ;)
Mozna tak powiedziec, :-D ale nigdy nie mialem doczynienia z SE z radiem i zaden moj kolega tez niemial :smt010 to wiec nie moglem tego sprawdzic :evil: a w testach ktore czytalem o SE nigdzie nie bylo mowy ze mozna sluchac radia na glosniku :wink:

#57204  autor: LizardKing
 28 lut 2006, 19:27
ma ktos ten program, ktory czyni z telefonu pilota do telewizora?

#64049  autor: Przemek
 29 mar 2006, 12:32
Tak czytam te opinie i czytam i sam nie wiem co mam o nim myśleć.Raz dobre opinie raz złe.Tak jak to było w przypadku CX65,na którym się zawiodłem choć mnie ostrzegano.Można powiedzieć,że byłem zdecydowany licytować już telefon na allegro,ale jeszcze postanowiłem poczytać opinie i się zaniepokoiłem :P telefon na pewno lepszy niż CX65,ale trochę się martwię jego awaryjnością,a raczej jego zwiechami,kurde...jak wgram najnowszego softa to problemy się wyeliminują czy tak zostanie?
PS.Na pewno można słuchać radia przez głośnik?Gdzies czytałem,że nie można :o

#64061  autor: ariels
 29 mar 2006, 13:03
Przemek. Mi ten telefon przez 4 miesiące uzytkowania, ani razu się nie zawiesił, a mam orginalny soft jaki daja w salonie Ery. Jojstik też się nie przycina. No telefon jest świetny. Jedyne co Ci sie może nie podobać to aparat, chociaż nie jest najgorszy.

Obrazek

#64090  autor: Przemek
 29 mar 2006, 15:44
Z aparatu praktycznie nie korzystam,więc nie jest mi niezbędny :wink: miałem SE t68i i byłem z niego zadowolony i teraz chyba zdecyduje się na K700i :wink:

#64093  autor: orB
 29 mar 2006, 15:58
Aparat jest całkiem, ale tylko przy dobrym oświetleniu. Przy słabym szkoda gadać. Filmiki beznadziejne wręcz :? Do tego słaba bateria i... to już koniec wad tego telefonu. Później już są same zalety :D ma świetny wyświetlacz, super gry są na niego. Mi się nigdy nie zawiesił(miałem go 3 miesiące). Ogólnie bardzo fajny jest 8)

#64102  autor: Przemek
 29 mar 2006, 16:56
Ja dużo grać nie będę,z aparatu też nie będę korzystać,jedynie co to mp3 :wink: jak coś to zawsze baterię można dokupić :wink: Zdjęcia w CX65 bez światła też nie są powalające :wink: Zresztą w tym przedziale cenowym to nic lepszego nie znajdę :wink:

#64115  autor: szczeka
 29 mar 2006, 18:10
tez bym chyba wybral k700i w tym przedziale cenowym.
znam go dosc dobrze, ani razu mi sie nie zawiesil.
co do fotek to jest tak, na podgladzie wyglada okey, ale jak cpyknie foto to sie psuje. robi sie lekko zasniezona, ale tylko w przypadku, gdy robimy fote w nienajlepiej oswietlonym miejscu, jak jest dobre oswietlenie to zrobi niezla fote :)
co do joysticka, w ostatnich dwoch tygodniach mialem w reku okolo 5-7 k700i. i problemy z joyem byly tylko/az w dwoch egzemplarzach. reszta chodzila elegancko, wiec zalezy na co trafisz- przed kupnem upewnij sie, czy chodzi idealnie, bo takie przycinanie joy'a strasznie denerwuje.

#64118  autor: Przemek
 29 mar 2006, 18:27
Kupuję na allegro.Raz przycinę miałem jak kupowałem CX65,to kupiłem ze złamanym joyem :evil: zapomniałem sprawdzić :oops: :oops:

#64142  autor: Frasio
 29 mar 2006, 20:33
K700i ma moich dwóch kolegów i wujek.
Spokojnie ci mogę go polecić.
Zaden na niego nie narzekał ani nie narzeka.

Radio można na 1000000% ustawić na głośnik, ale muszą być wsadzone słuchawki.

Super bajerem jest pilot przez BT.
Nawet mogę tym na FF karty zmieniać :P

Polecam. ;)

#64227  autor: Przemek
 30 mar 2006, 09:53
Rozumiem,że w słuchawkach jest antena :P da się to jakoś oszukać?Nie bardzo widzi mi się takie rozwiązanie.

#64237  autor: szczeka
 30 mar 2006, 11:24
Przemek pisze:Rozumiem,że w słuchawkach jest antena :P da się to jakoś oszukać?Nie bardzo widzi mi się takie rozwiązanie.
tak, w sluchawkach jest antena.
oszukac raczej sie nie da..
tak jest w kazdym telefonie, zeby gralo radio musza byc podlaczone sluchawki, w ktorych jest antena, bo bez anteny przeciez nie moga grac :)

#64327  autor: Frasio
 30 mar 2006, 21:21
Mi się zdaje że każde słuchawki działają jako antena, bo sam kabel działa jako antena.
Przynajmniej tak gdzieś słyszałem.
Przemek nawet jak oszukasz i włączysz (w co jednak wątpię) to nic nie złapiesz.
Jak chcesz bez słuchawek słuchać, to kup takie z antenką w kiosku za 20 zł. ;)

#80945  autor: Piotr372
 21 cze 2006, 18:57
Mam k700i i jestem z niego zadowolony wogule się nie zawiesza możliwości też ma spore a przytym dosyć tani dla mnie jedynyną jego wadą jest mały czas czuwania baterii.

#85514  autor: czikita02
 13 lip 2006, 00:04
a ktora wersje oprogramowana macie?? ja mam 3.1 i sie ciagle wiesza... jutro do serwisu go dam bo dzis mnie niezle wkurzyl...

Ile MożNa NaPrAwIać jOY-a u k700i... PrZeCiEż Nie 3 TyG... ;/ ta MarKa tO poRażKa... NoKiA rUllEZ
  • Strona 7 z 7
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6