• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #69694  autor: cremio
 23 kwie 2006, 18:29
jak byl juz podobny temat to sorek:)
ale szukam jakeigos prostego programu do tworzenia tapety z fotki. ktory mi polecicie zeby byl jak naj mniej skomplikowany??
z gory dzieki za odpowiedzi:)

http://bykom-stop.avx.pl/

pzdr
Cremio

#69700  autor: Irek
 23 kwie 2006, 19:08
Owszem był już taki temat. Skorzystaj z opcji szukaj. A program nazywa się Screenhunter!

W odpowiedzi na Twoje pw: SH nie tylko robi screeny, ale także wycina fotki do odpowiedniej wielkości. Drugi program, którego możesz użyć to IrfanView do zmiejszania fotek!

Dobra otwieram temat może Ci ktoś jeszcze coś doradzi, ale tak czy siak te programy były opisywane na forum! :wink:

"And one more thing..."

#70500  autor: Desperado
 28 kwie 2006, 21:45
A nie można po prostu przyciąć w paincie do rozmiarów tapety? :lol:

#70558  autor: Irek
 29 kwie 2006, 11:00
Desperado pisze:A nie można po prostu przyciąć w paincie do rozmiarów tapety? :lol:
Też można, ale jak ktoś nie lubi Painta tak jak ja to skorzysta z mojej wersji! :wink:

"And one more thing..."

#70774  autor: szczeka
 30 kwie 2006, 11:28
yagi pisze:Polecam sprawdzenie programu >> TAPECIARZ (LINK)
moim zdaniem ten tapeciarz to beznadzieja,
100x lepiej jest zmeinic rozdzielczosc na taka, by sie nadawala w infan view, czy slow view..duzo wiecej mozliwosci jest..

#70943  autor: yagi
 30 kwie 2006, 21:42
szczeka pisze:
yagi pisze:Polecam sprawdzenie programu >> TAPECIARZ (LINK)
moim zdaniem ten tapeciarz to beznadzieja,
100x lepiej jest zmeinic rozdzielczosc na taka, by sie nadawala w infan view, czy slow view..duzo wiecej mozliwosci jest..
Dalem to jako ciekawostke... Znalazlem reklame tego w najnowszym Mobile Internet... Ja tez uzylbym IrfanView - dodatkow tez jest dobrze zwiekszyc kompresje. Wkurza mnie jeak sciagam motywy z neta i zajmuja one 300-400 kB a spokojnie moglyby zajmowac ok. 100 gdby ktos pokusil sie o zwiekszenie kompresji obrazkow :(

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)

#79723  autor: Chirek
 14 cze 2006, 16:21
Polecam Power Pointa :d

Obrazek