• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.

#62555  autor: yagi
 22 mar 2006, 14:52
Mówisz że niczym się nie różnią ?? Zupełnie ??
w dziale telefony w opisie D750 jest napisane że nie ma EMS a K750 i W800 to mają czyli mamy 1 różnicę. więcej nie znalazłem
Najlepiej jest sprawdzac dane techniczne i porownywac telefony na www.sonyericsson.pl

#62726  autor: Qnie
 23 mar 2006, 14:26
W D750i nie wylaczysz dzwieku przy robieniu fotek a w K750i jest taka mozliwosc,poza tym wiecej roznic nie znalazlem jak narazie :-D

...i wszystko jasne :P

#62760  autor: Frasio
 23 mar 2006, 16:16
Qnie pisze:W D750i nie wylaczysz dzwieku przy robieniu fotek a w K750i jest taka mozliwosc,poza tym wiecej roznic nie znalazlem jak narazie :-D
No to jak wyłączasz?

To niemożliwe, widocznie miały inne softy lub z innych sieci były.

Obrazek

#62799  autor: yagi
 23 mar 2006, 20:18
Qnie pisze:W D750i nie wylaczysz dzwieku przy robieniu fotek a w K750i jest taka mozliwosc,poza tym wiecej roznic nie znalazlem jak narazie :-D
Sprawdzalem K750i z Plusa, Ery i Orange i w kazdym nie mozna bylo wylaczyc dzwieku aparatu. Ja kupowalem w sprzedazy pozaoperatorskiej z Francji i moge "cichaczem" robic zdjecia ;)

#62988  autor: Qnie
 24 mar 2006, 23:10
O czym wy wogole mowicie???? Przytrzymaj chwile klawisz # -wlaczy Ci sie profil cichy w K750i i bedziesz mogl robic zdjecia bez zadnego dzwieku. Telefon mam z sieci Orange, w tych samych telefonach z sieci Era jest tak samo(przytrzymujesz klawisz # i przy robieniu fotek nie ma dzwieku.
W D750i nie wylaczysz dzwieku, obojetnie czy to bedzie Era, Plus czy Orange....

...i wszystko jasne :P

#63323  autor: Giorgio_Armani
 26 mar 2006, 03:13
Sprawdzalem K750i z Plusa, Ery i Orange i w kazdym nie mozna bylo wylaczyc dzwieku aparatu. Ja kupowalem w sprzedazy pozaoperatorskiej z Francji i moge "cichaczem" robic zdjecia ;)
Mam k750i od tygodnia z komisu z simlockiem na PLUS i mogę robić zdjęcia cichaczem. Po przytrzymaniu # :D
Całe szczęście bo lato nadchodzi i będzie można robić zdjęcia tu i ówdzie ;)

Uuu zmiana czasu ''trza'' iść spać :/
Pozdrawiam

#63478  autor: michaś
 26 mar 2006, 16:30
Czy jeżeli kupię w Erze K750i to będę mógł wyłączyć dżwięk aparatu ? (#)
A jak kupię D750i to będę go miał ?

Wejdź na www.se-forum.pl i zarejestruj się .

#63672  autor: yagi
 27 mar 2006, 09:05
michaś pisze:Czy jeżeli kupię w Erze K750i to będę mógł wyłączyć dżwięk aparatu ? (#)
A jak kupię D750i to będę go miał ?
W obu tych telefonach w Erze bedziesz mial dzwiek aparatu. Jedyne co Cie ratuje to kupno K750i w Net Sport poniewaz telefony kupione w sprzedazy poza operatorskiej nie maja tego "mankamentu" ;)

#66932  autor: NuLL
 12 kwie 2006, 00:29
Moj wujek ma K750i z Vodafone z Anglii takiego ladnego srebrnego :P Mozna robic fotki cichaczem - a jakosc ?? To mozna tak skomentowac :shock: :shock: :shock:

Pozdrawiam :-)
 #70426  autor: siara2
 28 kwie 2006, 12:21
MAm pytanie o karte pamięci czy komputer lub laptop wykrywa telefon jako wymienną karte pamięci czy nie???

Pozdrawiam
SIARA
 #70439  autor: yagi
 28 kwie 2006, 14:46
siara2 pisze:MAm pytanie o karte pamięci czy komputer lub laptop wykrywa telefon jako wymienną karte pamięci czy nie???

Pozdrawiam
SIARA
Po zainstalowaniu sterownika do kabla USB tak - mozna je znlazc na stronie SE lub na plytce z oprogramowaniem ktora jest w zestawie...

#71256  autor: sebastr
 01 maja 2006, 21:30
Jestem w posiadaniu tego modelu od 5 miesięcy. Ogólnie super, jednak jak wszystko, nie jest pozbawiony wad. U mnie zauważyłem problemy z uruchomieniem BT, często się wtedy wiesza (ustaliłem już że aktualizacja oprogramowaniu powinna tu pomóc). Ponadto przy kopiowaniu plików na kartę pamięci 2 razy stało się coś niemiłego. Otóż po skopiowaniu plików i odłączeniu telefonu od kompa wszystkie pliki na karcie poszły weg, ale może to być moja wina bo chyba zbyt szybko odłączyłem fona.
Reszta bez zarzutu. MP3 grają lepiej niż w niejednych przenośnych odtwzrzaczach MP3. Zdjęcia też super (oczywiście jak na telefon).

#71304  autor: yagi
 02 maja 2006, 08:57
sebastr pisze:Ponadto przy kopiowaniu plików na kartę pamięci 2 razy stało się coś niemiłego. Otóż po skopiowaniu plików i odłączeniu telefonu od kompa wszystkie pliki na karcie poszły weg, ale może to być moja wina bo chyba zbyt szybko odłączyłem fona.
Mi nie zdarzylo sie to nigdy...

Juz gdzies bylo o tym na forum - porada zeby przed odlaczeniem fona kliknac odswierz w folderze gdzie skopiowales pliki.

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)

#74374  autor: lombard23
 17 maja 2006, 20:57
Wiecie Co A ja Mam Problem KupiłemGo NowegoPrzedParomaDniamiIw TenSamDzieńPoWytestowaniuGo ZauważyłemŻeGłośnikCharczyOdrazuZawiozłem GoTamGdzieGoKupiłemIzareklamowałemItuKolejnyProblem WczorajWróciłZserwisuGdzie PodobnoWgranoOdNowaSoftaIjakRobie CośNaPydeToNadalCharczy?To ChybaNieJest Norma?Wnokii6230iTakNieByło! :smt010

------------------------------------------------------------------------------------------
Od moderatora (Kaczy): Wstawiłem trochę spacji, żeby się forum nie rozjeżdzało.
Na przyszłość kolega niech używa spacji. Jak mu nie działa to niech sobie skopiuje ją stąd --> <--
:smt005 :smt005
Ostatnio zmieniony 17 maja 2006, 21:16 przez lombard23, łącznie zmieniany 1 raz.

#74444  autor: yagi
 18 maja 2006, 09:49
lombard23 pisze:Wiecie Co A ja Mam Problem KupiłemGo NowegoPrzedParomaDniamiIw TenSamDzieńPoWytestowaniuGo ZauważyłemŻeGłośnikCharczyOdrazuZawiozłem GoTamGdzieGoKupiłemIzareklamowałemItuKolejnyProblem WczorajWróciłZserwisuGdzie PodobnoWgranoOdNowaSoftaIjakRobie CośNaPydeToNadalCharczy?To ChybaNieJest Norma?Wnokii6230iTakNieByło!
A jakich dzwonkow uzywasz? Jesli MP3 to moze sa zle nagrane i jest przester?

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)