• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #55534  autor: merphius
 22 lut 2006, 18:04
Witam mam taka sprawe gdzie mozna znalezc program do k700i a dokaldnie chodzi mi o IrRemote ktory pozwala na to aby mozna bylo sterowac telewizorem , radiem itp... bardzo prosze jak cos o jakies linki ktore by zawieraly informacje dot. tego programu :)

#55542  autor: kamil1221
 22 lut 2006, 18:40
Tutaj masz stronke co i jak
:arrow: KLIK SE700i pilot

#55545  autor: merphius
 22 lut 2006, 18:47
hhe ten progran mam juz w komie sciaglem go normalnie przez neta ale on jest tlyko do urzadzen ktore posiadaja Bluetootha ;/ a tv i radio nie ma Bluetootha ;/ a ten soft co ja chce musi dzialac przez irde

#55556  autor: kamil1221
 22 lut 2006, 19:25
Wydaje mi sie ze nie ma inej mozliwosci jak tylko przez Bluetooth.

"Zmień swój telefon Sony Ericsson K700i w pilota zdalnego sterowania do urządzeń wykorzystujących technologię Bluetooth™".

Nic nie pisze o podczerwieni.

#55559  autor: merphius
 22 lut 2006, 19:29
wiem ale ten do sterowania v i radiem powinnien istniec pisalo o nim na stronkach ale na tych stronkach byly wirusy ;/ bo wiem ze chyba nokia 6600 moze sterowac tv itd bo jest symbiotem czy jakos tak ;/ bo ja mam ten program tlkyo ze pod SE P800 ;/ i pod moim nie dziala ;(

#55838  autor: Frasio
 23 lut 2006, 20:27
merphius pisze:wiem ale ten do sterowania v i radiem powinnien istniec pisalo o nim na stronkach ale na tych stronkach byly wirusy ;/ bo wiem ze chyba nokia 6600 moze sterowac tv itd bo jest symbiotem czy jakos tak ;/ bo ja mam ten program tlkyo ze pod SE P800 ;/ i pod moim nie dziala ;(
Niestety obawiam się, że nie będzie takiego czegoś na K700i.

P800 ma, tak samo jak 6600, Symbiana, dzięki któremu można instalować duużo więcej przydatnych programów, a w k700i tego brak. ;)

Dlatego wątpię, a i również o tym nie słyszałem.

Jeśli mówisz, że na tamtych stronach były wirusy, to jeszcze więcej przemawia za tym że tego nie ma. ;)

Pozdro

UPDATE:
I do tego w podmenu "podczzerwień" jest tylko "włącz " i "wyłącz" , a przy blucie masz więcej możliwości. ;)

Obrazek