No więc telefon zakupiłem na allegro, tu skorzystam ze sposobności i jeszcze raz podziękuje za pomoc
orson_dzi, mam do niego podbitą f-rę ze sklepu, gdzie obok modelu telefonu napisany jest WS (nie mam pojęcia co to znaczy, może wyjęty simlock

). Jutro napiszę maila do sprzedawcy ...
Ale wracając do tematu, właśnie dorwałem od kumpla kabel, wgrałem trochę mp3, pobawiłem się (jeśli zabawą można nazwać przesunięcie w górę 5 suwaków^^) tym retuszem i rzeczywiście telefonik nieźle, nawet bardzo borze gra w standardzie. Może na dniach zacznę coś z tą akustyką, bo rzeczywiście poradnik wydaje się byś świetnie napisany.
No ale po kolei. Chodzi mi na razie o samą akustykę.
Czy przykładowo mogę zastosować taki zabieg. Ściągam z tej strony co mi podał Oscypek (thx) sam
v.Speaker - przeznaczona do słuchania muzyki na głośniku, następnie zgodnie z instrukcją ze strony se-center stosuję się tylko do punktu
4. Nowe Sterowniki Dzwięku/kamery/wyświetlacza, tzn. punkty 1,2,4 i nic poza tym?
BTW, soft sobie sprawdziłem, mam R8BA024, no i wiem że laik ze mnie dlatego mam jeszcze pytanie. gdzie muszę kopiować te patche, np
; K810 SW-R8BA024
;walkman pod przyciskiem internet
; ? IronMaster, Codes by MouSeX
; (p) MouSeX
; Ported by david911
+44140000
1278A7E: 3D 47
Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc, mo już Was tak nie będę męczył i jutro bardziej poszperam po forach SE.
Pozdro