• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #374065  autor: AdameKOSW
 08 gru 2009, 22:00
Witam, w moim byłym telefonie zaciął się slider tzn. Telefon się rozsunie ale już nie zsunie. O coś blokuje gdy próbuje go zsunąć. Jak myślicie czy gwarancja w takim wypadku zostanie uwzględniona>

p.s Jeżeli temat już był to przepraszam.
Ostatnio zmieniony 08 gru 2009, 22:40 przez AdameKOSW, łącznie zmieniany 1 raz.

#374081  autor: butterfly
 08 gru 2009, 22:48
Oczywiście, że tak.
 #378846  autor: wlodek123
 05 sty 2010, 21:14
AdameKOSW pisze:Witam, w moim byłym telefonie zaciął się slider tzn. Telefon się rozsunie ale już nie zsunie. O coś blokuje gdy próbuje go zsunąć. Jak myślicie czy gwarancja w takim wypadku zostanie uwzględniona>

p.s Jeżeli temat już był to przepraszam.
Wez pod uwage moje doswiadczenie z servisem Digital Media z Warszawy.
http://www.youtube.com/watch?v=-PZ_W8Qz4bA
pzdr

wlodek

#378856  autor: maykee
 05 sty 2010, 21:36
mogę Ci nawet powiedziec, co blokuje slidera...
w pozycji zlozonej otworz klape baterii, wyjmij baterie... pod gorna krawedzia powinny znajdowac sie dwa otwory prowadzace do srubek zamontowanych w przedniej czesci telefonu - czy obie srubki sa na miejscu?
w telefonie mojej kolezani, jedna ze srubek "qykrecila sie" (pojecia nie mam jak) i utknela miedzy dwiema czesciami mechanizmu - srubke wyjalem i umiescilem na miejscu...
w tej sprawie panowie z serwisu nie powinni robic problemu, bo kwestia raczej nie powinna przekraczac ich zdolnosci;)

#378870  autor: AdameKOSW
 05 sty 2010, 22:18
Okej dzięki za info, już po sprawie, telefon przyjęty był i naprawiony szybko bez żadnych zgrzytów czy niedomówień.

p.s nawet wgrali mi najnowszego softa :)