• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #375458  autor: mariusz.f
 17 gru 2009, 20:32
Czy można zmienić funkcję przypisaną do prawego klawisza w W595? W zakupionym przez moją żonę w Plusie jest funkcja internetu (Plus.pl). Jest to bardzo niepraktyczne i często się włącza. W ustawieniach znalazłem możliwość zmiany skrótów, ale tylko klawiszy lewo, prawo, dół (góra zarezerwowana pod aparat).

#375467  autor: butterfly
 17 gru 2009, 21:03
O ile pamiętam to w nowszych modelach nie ma takiej możliwości. Za to można ustawić w opcjach internetowych żądanie potwierdzenia wejścia do internetu, które trzeba 2x potwierdzić przy nazwie i haśle. Nie ma szans na wejście do internetu.

#375479  autor: mariusz.f
 17 gru 2009, 21:27
:( porażka!!
Dzięki

#375481  autor: Marek
 17 gru 2009, 21:36
Da się zablokować. Wchodzisz w ustawienia > ostatnia zakładka - łączność - ustawienia internetowe > łącz używając > zostawiasz ten wybrany, tylko naciskasz opcje > edytuj > żądanie logowania >włacz, oczywiście jakby chciało się potem zkorzystać z neta to bez żadnych problemów można wyłaczyć logowanie.

Aby całkowicie pozbyć się tego plusa z prawego klawisza trzeba byłoby zmienić oprogramowanie na czyste, oznacza to utratę gwarancji.

#375497  autor: mariusz.f
 17 gru 2009, 22:44
No dobra, ale mi chodziło o to, żeby zmienić funkcję, a nie blokować. Chciałem ustawić tam np. budzik, jak można to robić w wielu innych SE czy Nokiach! Zawiodłem się. No i za porażkę uważam wsadzenie UMTS a nie danie kamery do wideorozmów :/