• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #367811  autor: DrAndrzej
 03 lis 2009, 14:38
Witam
Prosze o podpowiedź jak skopiować listę wszystkich numerów telefonów z SE(większość w pamięci telefonu) do N95

usiłowałem (używając karty simplusa - żeby oba tel żyły) poprzez bluetooth - opcją wyślij wszystkie przez bluetooth - przechodził tylko 1wszy wpis z listy a po kilku próbach róznych , poprzez IRDA i bluetooth - hasło że tel docelowy odrzucił wiadomość ??
w N95 ustawiłem nawet jakieś automatyczne akceptowanie SE , nic nie pomaga , na N95 wyświetlał się K800 i potem przestał

poprzez kartę SIM nie chcę bo w SE mam wpisy 3 wyrazowe do identyfikacji i po przełożeniu karty widzi mi Jacek/1 , jacek /1/2 - jakieś takie głupoty , część numerów znika

będę wdzięczny za poradę , nawet w wersji "łopatologicznej" - chciałbym sprawdzić N95 i ew podjąć decyzję - zamienić czy nie ale tylko gdy będę ją testował z tydzień

dziękuję z góry za wszelkie podpowiedzi

Andrzej

pozdrawiam
Andrzej

#367947  autor: yagi
 04 lis 2009, 08:09
Jedyny sposob jaki znam to idz do sklepu lub salonu firmowego Ery i popros o kopiowanie danych w telefonu na telefon. Kosztuje to 10 zl a dziala w 99% dobrze.

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)

#367996  autor: butterfly
 04 lis 2009, 15:00
Niedawno był omawiany identyczny przypadek. W skrócie: na kompie zgrać kontakty z SE MPE, wgrać do n95 w takim formacie jaki obsługuje.