Farba z klawiszy schodzi

To ile sms już "nastukane"
W moim srebrnym modelu od października naklikałem ok. 4200sms i nie ma śladu użytkowania.
Jeśli chodzi o klawisze to ten 4 kierunkowy przy klikaniu w dół ma już zupełnie inny "klik" niż na początku czy klawisz w górę.
Żeby już tak nie narzekać na te klawisze to powiem, że mi tam się całkiem wygodnie pisze sms.
Może nie ta wprawa
Odnośnie jakości wykonania to chyba trochę ponad przeciętną tego producenta. Ale nie znaczy to, że zachwyca.
Na przednim panelu odkleiło się złote walkmanowe "W" z prawego górnego rogu, oraz zaczyna się ścierać farba z jedynego plastikowego elementu przedniego panelu (a konkretnie lewy i prawy dolny róg obudowy).
Zaczynam się martwić co będzie gdy dokonam pozostałych 24 zasileń konta (ok. 16 mies.)
Odnośnie restartów, to powtórzę się pewnie, ale na pierwszym sofcie miałem około 3-5 w tygodniu i jeszcze do tego babole w stylu "włóż kartę sim".
Po aktualizacji SEUS babole minęły, a pierwszy restart pojawił się po 3 miesiącach, drugiego narazie brak
Zapomniałem jeszcze o jednym - bardzo mi się nie podoba SAR w tym telefonie. Przed zakupem nie interesowałem się SAR'em - wiedziałem tylko, że norma dopuszcza 2W/kg i to, że skoro jest w sprzedaży to się w niej mieści. Ale po kilku dłuższych rozmowach, gdzie po każdej czułem lekkie mrowienie przy uchu przez jakieś 15 minut zacząłem się tym interesować. Nie muszę chyba dodawać, że w poprzednim aparacie przy takich samych rozmowach nie miałem w ogóle takiego problemu.
W zasadzie to przy użyciu dołączonego zestawu też problem znika, ale dość niepraktyczne to rozwiązanie.
Po przejrzeniu obecnych modeli SE stwierdzam (delikatnie mówiąc), że liderem to w dziedzinie SAR nie są.