Już czwarty raz mi się tak stało, z tym wyjątkiem że się włącza, poprzednimi razy tylko świecił na biało.
Niestety skończyła mi się gwarancja.
Zaktualizowałem soft seusem. Chyba erom r3a016 jest wadliwy(mam w domu z takiego k800 co pływał w wannie, latał po ścianach, ma erom r3a022 i śmiga bez problemów. ciekawostka- nowszy jest czarniejszy od mojego) . Kiedyś wyskoczył mi error że brakuje pamięci operacyjnej, ale wtedy poszedł do serwisu
Telefon restartuje się jeżeli zrobi się kilka operacji które zużywają trochę pamięci np. zrobienie zdjęcia, odtwarzanie filmu, czasami w menu. Wyciska w javabenchmark około 6tys punktów
Tel się restartuje, zawiesza, również ekran robi się czarny(zamiast szarego taki czarny jak w s500) bez podświetlenia (nieda się go wtedy włączyć, nawet czerwona dioda nie świeci, pomaga tylko wyciągnięcie baterii, jeszcze nie wiadomo czy się włączy czy zawiesi). Najgorsze jest to, że czasami restartuje się kiedy jest podłączony do kompa lub ładowarki
Czym wgrać soft i jak? mam cid53 i chciałbym mieć brand orange. Na kompie nie instalowałem sterowników usb. Proszę o jakieś linki
cda już mam ale co z resztą?