• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #315081  autor: Bartosz
 03 lut 2009, 08:01
Witam,

Mam mały problem z tym modelem telefonu a mianowicie chodzi o zestaw głośnomówiący bluetooth.
Sam telefon go znajduje łączy się i wszystko jest oki gdyby nie to ,że nastepnym razem kiedy wsiadam do samochodu ponownie musze wpisać kod aby się połączył :( co muszę zrobić abym za każdym razem tego nie musiał wykonywać ?

W poprzednim SE Z610i nie było tego problemu raz wpisałem kod i łączył się sam za każdym razem :mrgreen:

Czy winą może być soft ?

#315099  autor: yagi
 03 lut 2009, 10:13
Masz zestaw glosnomowiacy dodany do urzadzen wlasnych w opcjach BT?

Najnowszy soft jest zawsze wskazany - czesto poprawia zauwazalnie szybkosc dzialania telefonu i stabilnosc (jesli nie widac zauwazalnego usuniecia bledow).

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)

#315227  autor: Osk92
 03 lut 2009, 18:47
dodałeś urządzenie do listy zaufanych plików?

#315385  autor: Bartosz
 04 lut 2009, 07:59
tak,

mam dodany do "moje urządzenia"

i jest tak- jeżeli choć raz nie podam hasła to już następnym razem nawet nie próbuje się połączyć

a najdziwniejszej jest to że jak do tej pory nie miałem problemu z żadnym telefonem ( SE Z610i / LG Kc910 )

czyżby miałby być to powód do szukania nowego telefonu ? :roll: :mrgreen: