Dzieki za pomoc. Jeśli mogę prosić o pomoc to mam jeszcze jeden problem, tym razem z k750i. Mianowicie moja mama miała okazję kupić ten telefon w pracy, bo kadra kierownicza zmieniała tel i sprzedawali stare za grosze, więc namówiłem ją do kupna. Problem był tylko taki że miał simlocka na Erę a ona starą Nokię ma w Plusie. Zdjęlismy więc z niego simlocka ale teraz mam kilka problemów np takich jak: brak możliwości usunięcia profilu internetowego Era Omnix, więc nie mam gdzie zapisać wszystkich ustawień które pobieram ze strony plusa i kończy się to w tej chwili w ten sposób, że nie można wysłać an iodebrać MMSa bo wyskakuje błąd komunikacji. Dodatkowo komputer po podłaczeniu kablem nie widzi telefonu (k800i) wykrywa bez problemu, pomimo że nie instalowałem sterowników. Czy w przypadku k750i trzeba je wgrać w z płyty żeby komputer widział telefon ? I trzecia rzecz w menu telefonu cały czas widnieje w lewym górnym rogu Era omnix, czy da się to jakoś usunąc ?
Sagem MC-815 --> Nokia 3330 --> Nokia 6610i --> SE k750i --> SE k800i --> S Wave S8500-GT --> S Galaxy Ace 2 GT-i8160 --> S GT-N7105 Note II LTE --> S Galaxy A3 2015 --> S Galaxy S6 --> Galaxy S7 Edge