• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #290749  autor: Knight_Rider
 02 paź 2008, 16:27
1. Czy aparat jest w miare dobry zebym mogl odczytac tekst np robiac zdjecie kartki z zeszytu itp ogolnie malo uzywam aparatu ale przydaje sie wlasnie czasem do zdjec makro.
2 Czy klawisze zeczywiscie pekaly tylko w poczatkowych seriach?
3 Jak z glosnoscia rozmow mialem w810i i jak dla mnie byl torche za cichy jak jest w tym przypadku?

Podoba mi sie ten telefon a nie chce k800i bo "wszyscy" go maja w dodatku srednio mi sie podoba z wygladu jeszce ta odstajaca klapka a k810i jest troche drozszy a nie chce duzo doplacac miesiac temu kupilem n73 i okazala sie porazka.

Prosze wlasnicieli lub ludzi ktorzy mieli stycznosc z tym telefonem o odpowiedz.

#290769  autor: Marek
 02 paź 2008, 18:28
zdjęcia zeszytów wychodzą ok

o klawiszach trudno mi coś powiedzieć, bo to głównie zależy od użytkownika

głośność rozmów jest mniej więcej na tym samym poziomie

#290805  autor: rred
 02 paź 2008, 22:02
Ad.1 Aparat jest taki sobie. Przede wszystkim brak autofocus'a więc zdjęcia makro nie zawsze wychodzą dobrze (zdarzają się rozmazane), ale tragedii nie ma.

Ad.2 Problem z pękaniem klawiszy występuje nadal. Nie należą do wytrzymałych, ale wszystko zależy od użytkowania. Poza tym, w razie pęknięcia, serwis wymienia je na nowe.

Ad.3 Głośność jest ok.

#290806  autor: Knight_Rider
 02 paź 2008, 22:16
z tymi klawiszami to lipa a szkoda bo to taki fajny telefon i teraz niewiem co brac eh trudno :-/

#290815  autor: rred
 02 paź 2008, 23:00
Może w910i, stylistyka podobna, możliwości większe, no i problem z klawiszami nie występuje.

#291447  autor: CycloOxy
 07 paź 2008, 00:17
Zaś co się tyczy klawiszy to można je kupić na allegro i wymienić bez utraty gwarancji.

Pozdrawiam

#291464  autor: yagi
 07 paź 2008, 10:47
CycloOxy, w jaki sposob niby mialoby sie nie stracic gwarancji? Sam dasz gwarancje, ze tak bedzie? To nieautoryzowana ingerencja w telefon a to czy sie serwis polapie to wypadowa umiejetnego wykonania operacji (tak zeby nie bylo sladu) oraz lutu szczescia czy serwisant cos zauwazy :P

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)